onsdag den 3. august 2011

Årets Næstbedste dag

Siden starten af Juli har jeg været lidt trist... En af mine nære venner kom alvorligt til skade og måtte indlægges. Dommen lød hurtigt, at han ikke var helt så stærk som han plejede at være og som resultat fulgte en længere tids rehabilitering.

Jeg har altid været optimistisk så jeg vidste at han en dag ville komme tilbage og være en del af mit liv igen :D

og I DAG ER KEN KOMMET HJEM !!!

 KEN er min bedste ven i køkkenet... Han er altid klar til at give en hånd med og især når der skal æltes brød eller dej til kage... Ja, nogen kunne argumentere for at jeg har et alt for nært forhold til mit køkkenudstyr. Men siden vi fik den i foråret har den været i brug mellem 5 og 7 gange om ugen. Vi er begyndt at bage en hel del siden han kom og derfor tænkte jeg, at en velkommen hjem gave. 5 kg. Tipo "00" italiensk hvedemel i Metro (billigste sted i byen) ville være passende

Og KEN har allerede været i gang i dag. Dagens anden nyhed (der faktisk var den første, men det vender jeg tilbage til om lidt.)

Jeg måtte selvfølgelig straks lige teste om han havde fået det godt igen, så det blev lige til en "bare fordi"-kage (se opskriften her) Forneden ser du lige mit supersmarte serveringsfad blive til. en kort "vinge" til en papkasse og sølvpapir. Plus lidt tape på bagsiden. Perfekt til "Bare fordi"-kagen, da det er brug og smid ud. Så du kan servere kagen på den og behøver ikke vende tilbage efter fade.

Men nu til den egentlig grund til at dagen er så god som den er. Det første jeg så på min computer i morges var nemlig en mail fra BOD.dk.

Emne: Din titel kan leveres
Afsender: Books on Demand GmbH


Din bog Beskytter med BoD-nummer ****** er blevet frigivet til tryk i dag. Bestillinger, der allerede er indgået, vil nu blive afviklet. Hvis du endnu ikke har bestilt bøger til eget brug, kan du til hver en tid gøre det i myBoD under rublikken "Min bogbestilling".

De havde skrevet i deres ofte stillede spørgsmål at der ville gå 4-6 uger før jeg fik et eksemplar, men nu ser det ud til at jeg kun skal vente 3-5 dage til jeg får mit eksemplar og når den er godkendt så bliver bogen frigivet til salg...

Kan du ikke godt forstå det har været en god dag?


Christian W. Jensen

1 kommentar:

Frk.Bogorm sagde ...

Altså! Jeg blev helt urolig og rørt, da jeg læste om Ken - lige indtil jeg så det var din røremaskine! Men den ser ud til at være god - jeg ønsker mig også en.
Og tillykke med bogen! Vildt spændende!