mandag den 22. august 2011

MIN ROMAN ER BLEVET EN BESTSELLER!!!

I hvert fald hvis alle køber som jeg gør :D

Har været hjemme hele dagen (næsten) for at tage imod GLS-pakkeposten. Jeg har endda ryddet op i soveværelset mens jeg ventede. At han så selvfølgelig vælger at komme mens jeg var oppe for at hente min søn i skolen, er der jo ikke noget at sige til.

Heldigvis var Karen hjemme så hun kunne tage imod kasserne.

Har nu så mange at jeg sælger af dem :D
Men jeg var også i Arnold Busck i Aalborg Storcenter hvor jeg meget anonymt spurgte om de kunne finde en bog der hedder Beskytter. Det var ikke en de havde hjemme, men den ville være hjemme 3-4 dage efter bestilling. Så hvis du ikke lige bor i nærheden af Aalborg så kan du jo altid bestille dit eksemplar i din nærmeste boghandler.

Alternativt kan du jo altid deltage i min Giveaway, hvor du har mulighed for at vinde et eksemplar af bogen. Læs mere om det her

Christian W. Jensen
Send en kommentar