torsdag den 18. august 2011

Giveaway - Eget Kreaprodukt

 Jeg har glædet mig helt utrolig meget til at lave denne Giveaway, for det betyder nemlig at jeg har fået så mange eksemplarer af min debutroman at jeg kan begynde at sælge af dem. Jeg har godt nok ikke fået dem leveret endnu, men forventer at det sker inden udløbet for denne Giveaway.

I min sidste Giveaway, kunne vinderen få en birolle i min næste bog og det er der kommet utrolig meget godt ud af (se bl.a. med her).

Denne gang er præmien et eksemplar af Beskytter. Signeret eller ej skal jeg lade være op til vinderen, når den tid kommer.

Reglerne er som følgende:

Kommentar = 1 lod
Kommentar + fast læser = 2 lodder
Kommentar + fast læser + link til denne giveaway = 3 lodder (brug gerne billedet her i indlægget til at linke med)

Vinderen trækkes den 11. september 2011

Christian W. Jensen, der håber rigtig mange vil lege med :D
Send en kommentar