onsdag den 31. august 2011

Fødselsdagsmad og den første anmeldelse ....

I dag har været en helt fantastisk dag...

Min søn fyldte 6 år så huset har i dag været fyldt med mennesker spredt over 3 generationer og jeg tror det er første gang jeg laver mad til så mange mennesker (kun 12, men alligevel) i vores køkken... Fordi jeg skulle i skole og på arbejde i dag så skulle menuen være noget der kunne passe sig selv.

Det endte med at blive lagkage og varm kakao til eftermiddagskaffe og til aftensmad gentog vi menuen fra i søndags og resultatet blev fantastisk... 2,2 kg. Pulled pork i ovn som mere eller mindre passede sig selv siden midnat i går. Indbydende italienere, coleslaw og barbeque sauce. Eneste rest var en enkelt bolle som sønnen får med i skole i morgen. Ellers blev ALT spist op (Pulled pork er jo fantastisk som snack-kød)

Men utrolig god som dagen end har været med god mad og godt selskab er det alligevel ikke det jeg kommer til at tænke på når jeg går i seng i aften (hvilket ikke varer så længe = grunden til at i må vente med madbilleder til i morgen)....

Nej.. I dag har jeg nemlig fået ikke bare en anmeldelse af min debutroman: Beskytter. Jeg har fået den FØRSTE anmeldelse af Beskytter. Jeg har egentlig ikke tænkt ret meget over det de sidste par dage, før anmelderen her til aften sendte mig en mail. Pludselig ramte flere tanker mig på samme tid, men den mest fremtrædende var: Hvad nu hvis hun ikke kan li' det jeg har skrevet?!?!?!?

Heldigvis var det ikke tilfældet ;)

***********************************************
Anmeldelsen lyder (Kopieret med tilladelse)

Jeg er blevet færdig med "Beskytter" af Christian W. Jensen, jeg blev færdig i nat. Sikke en bog og sikke en debut, jeg er ret imponeret!
Bogen handler om Angela, som er hjemme i Portland til hendes fars begravelse. Han er blevet slået ihjel i hans job som politimand. Angela er også selv i politiet og har været det i et ½ års tid. Den aften hun ankommer til hendes barndomsby, overfaldes hun af nogle mænd. Radioværten Roy Hawkins er på vej hjem og afværger overfaldet på hende, men bliver selv slået ned og må på sygehuset i et døgns tid.
Det viser sig dog at Angela's far ikke "bare" er blevet slået ihjel, men blev myrdet og nu begynder Angela at rode i de samme ting, som fik hendes far myrdet. Roy Hawkins bliver kontaktet af nogle mennesker, der siger de kommer fra "Organisationen" og han bliver hyret til at blive Angela's beskytter..........

Det er en bog med fart over feltet fra første side og som jeg gav udtryk for her, så er den virkelig velskrevet. Sproget er flydende og medrivende. Kapitlerne er så korte, så jeg som læser hele tiden lige blev lokket til at læse et mere og et mere - og så bare lige et mere - og inden jeg fik set mig om, var klokken 03.00!
Som jeg før har givet udtryk for, så er jeg ikke så meget for kærlighedshistorier der altid skal forsøges at flettes ind i spændingsromaner, men denne er med et lille twist.......
Det eneste jeg kan sætte fingeren på, er at alle personernes tanker - som er skrevet med kursiv i bogen - godt kan virke lidt distraherende for mig, men da først jeg var rigtig fanget af bogen, så glemte jeg det hurtigt.

Alt i alt, stor ros til Christian for hans første roman. Han sidder allerede og skriver på den næste - og jeg glæder mig til at læse den!! Jeg håber, at jeg kan være med til at flere får kendskab til ham og hans forfatterskab - og får lyst til at læse hans bøger.......

Husk, at I stadig kan være med i hans give-away, hvis I selv har fået lyst til at læse bogen. Når jeg kommer hjem fra USA og har fået hvilet lidt ud, vil jeg også sætte en bogstafet i gang, hvor min drøm er at kunne få bogen til at gå rundt i blogland. Du kan jo bruge tiden til at tænke over, om det evt. kan være noget for dig at deltage i sådan noget........

Christian har også lavet "Helping-hands-dk", som er et projekt for at støtte kampen mod brystkræft. Du kan læse mere om projektet her..........

Beskytter af Christian W. Jensen. 500 sider. Kan bl. a. købes hos Saxo til kr. 280,-

 ******************************

Hvis du tror det er noget jeg har fundet på, så kan du jo læse originalversionen her  


Christian W. Jensen

2 kommentarer:

dqpage sagde ...

hej Christian - tak for inspirerende ord i din blog, som jeg har valgt at tildele blog-award. Håber du er med på ideen - læs mere om awarden på min blog dqpage.blogspot.com :o)
mvh mona

dqpage sagde ...

- og tillykke med den flotte anmeldelse af 'Beskytter'
mvh Monaelisabeth