torsdag den 25. august 2011

Burrito night ... Bedre end spaghetti med Kødsauce

Nu er det et par dage siden sidste indlæg, men jeg bliver alligevel nød til at skrive om aftensmaden i tirsdags. Jeg var på arbejde og derefter skulle jeg til det aller første forældremøde i børnehaveklassen. Min søster havde vagten med at passe sønnen for vi var først hjemme kl. sent.

Anyway... Der var bestilt Texmex mad og når der bliver sagt texmex mad her i huset så er der delte meninge hvad der er bedst. Sønnen og jeg er begge store fans af taco tubs (ligesom skaller, men lettere at spise og plads til mere fyld ;)) men Karen er stor fan af pandekager. Dog ikke købte tortillas. Jeg har længe brugt min almindelige pandekageopskrift (Find den her), men efter at have snakket med min søster har jeg fået hendes opskrift på majspandekager som nu er blevet stemt ind som favorit mexpandekager.

Opskriften er som jeg lavede den (blev til ca. 12 pandekager)

Majspandekager

100 g. majsmel
180 g. hvedemel
2 tsk. salt
2 spsk. sukker
4 æg
6 dl. mælk

Pisk det hele godt sammen og steg dem let gyldne i smør eller Becel. Jeg brugte ca. 1 dl. pr stk. 

Dertil blev der brugt:
Kødfyld:
500 gr. hakket ko
50 gr. Tacokrydderi (har købt 1100 gr. pakke i Metro ... weeee)
1 dl. vand.
Salat:
Peberfrugt i små tern.
Agurk i små tern.
En lille dåse majs
Diverse: 
Rødløg
Revet cheddarost
Salsa fra Santa Maria (medium/hot til mig og mild til resten af familien)
Creme fraiche

Fantastisk tallerken at komme hjem til :D

Christian W. Jensen

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

MUMS, det ser godt ud!! Elsker smagene i tex-mex mad :-)

Mange hilsner
Birthe

Christian W. Jensen sagde ...

Tex-mex er jo noget Vor Herre har opfundet på en god dag... Sammen med solskin og internettet :D Vi er i gang med vores 2. pakke 1100 gr. tacokrydderi fra Santa Maria allerede.