tirsdag den 13. marts 2012

Fødselsdagsgiveaway

I går skrev jeg at min blog havde haft 1 års fødselsdag uden jeg havde opdaget det. Det er ikke helt tilfældet. Denne blog begyndte jeg på i APRIL 2011. Før det havde jeg en blog hos one.com, der bare ikke virkede efter hensigten. Jeg havde dog nået at udgive indlæg som jeg senere hen genudgav her på denne blog. Men altså... Jeg kan se på min statistik, at jeg ikke har haft sidevisninger før april 2011, så derfor regner jeg den 4. april (første indlæg i april) som bloggens fødselsdag. Anyway.

Der er tre ting der absolut skal være til en fødselsdag.

- Familie
- Kage
- Gaver

I mit tilfælde er det tilfældigvis også sat op i prioriteret rækkefølge. Men min blog har jo ikke nogen familie... Det skulle da lige være alle de andre blogs derude i det store blogland, men det er lidt svært at få besøg af dem. Og så alligevel.

Nummer 2 er kage og i går spurgte jeg om du ville komme til fødselsdagskage hvis jeg inviterede? En anden blogger har sagt ja (som tilfældigvis også er min søster)

Nr. 3 er gaver.. og her er det jo, at det bliver interessant. Hvad ønsker jeg mig? Faktisk ønsker jeg mig at lære mine læsere at kende. Men efter jeg har skippet friendconnect, så er det blevet lidt mere besværligt (men ikke umuligt) at finde dem der læser fast.

Jeg laver derfor denne fødselsdagsgiveaway så simpel som jeg kan. Du kan deltage på en af to måder.

1. Tryk ind på min facebookside ved at klikke her og "synes godt om/like" siden.
2. Send en mail til info@christianwjensen.com hvor du skriver fødselsdagsgiveaway i emnet og evt. en fødselsdagshilsen i selve mailen.

Uanset hvilken en af de to du vælger bedes du skrive i kommentarfeltet herunder hvad du har gjort.

Vinderen bliver udtrykket den 4. april 2012. Og præmien er (selvfølgelig) et signeret (eller usigneret hvis ønsket) eksemplar af Beskytter.

Håber du vil være med og ja. Jeg er godt klar over at denne giveaway ikke tilbyder muligheden for at få mere end et lod i konkurrencen, men jeg vil forsøge mig med en giveaway, der ikke er betinget af "at sprede budskabet eller blive fast læser eller lignende"... Det håber jeg kommer helt af sig selv fordi du som læser også gerne vil lære mig bedre at kende :)
Christian W. Jensen

3 kommentarer:

linea1989 sagde ...

Tillykke med bloggens fødselsdag. :) Har været inde og like din facebookside. Og krydser fingre for at jeg kan blive den heldige, der løber med et signeret eksemplar. :)

Line A

Christian W. Jensen sagde ...

Hej LineA...

Tak for din hilsen og din "like" af facebooksiden :) Men det er vist ikke første gang jeg ser dig på hjemmesiden, så jeg tror ikke jeg kan sige velkommen til ;)

Christian

linea1989 sagde ...

Narj, jeg har vist efterhånden fulgt med i et stykke tid. :)