mandag den 18. juli 2011

Status og undersøgelse

Så er vi kommet hjem fra ferie og har fået det en lille smule på afstand. Sønnen er på ferie hos farfar og farmor, så jeg tænkte at det var på tide af få afgjort en snak Karen og jeg har haft på det sidste. Det er nemlig typisk mig der står for indkøbene (da jeg også primært står for maden) og da vi ikke bor særlig langt fra Bilka, er det typisk der jeg gør mine indkøb (efter 10 år i Dansk Supermarked er jeg måske en smule miljøskadet ;)) Karen mener det er billigere at handle ind i discountbutikkerne, mens jeg mener at Bilka kan matche deres priser på de mest almindelige varer.

Derfor har jeg, inspireret at Frk. bogorm, gjort status over hvad vi har i vores skabe og skrevet alt ned. Af det laver jeg en liste over de ting jeg mener vi SKAL have hjemme og dem finder jeg så prisen på i henholdsvis Bilka, fakta og netto. En god gammeldags prisundersøgelse, som dem jeg i sin tid lavede for Føtex.

Her er hvad vi har på lager:


Tørkolonial

Mel

Italiensk hvedemel, Hvedemel, Rugmel,Durummel, Sigtet speltmel, Grahamsmel, Fuldkornshvedemel,
Fuldkorns emmer og speltmel, Hel hvede, Hvedeklid, Knækkede rugkerner, Hel durum

Diverse

Majsmel, Kartoffelmel, Maizenajævner, Hvide bønner, Rasp

Kerner og frø

5-kornsblanding, Solsikkekerner, Græskarkerner, Sesamfrø, Hørfrø

Ris & Pasta

Grødris, Vilde ris, Jasminris, Suppehorn, Fuldkornskruer, Fuldkornspaghetti, Fuldkornlasagneplader, Spinatfuglereder

Sukker

Rørsukker, Brun Farin, Lys muscovadosukker, Mørk muscovadosukker, Kanelsukker, Mørk sirup, Melis, Flormelis, Vanillesukker, Vanillestænger

Bageartikler

Kakaopulver, Mørke chokoladeknapper, Valnødder, Hasselnødder, Hasselnøddeflager, Mandler, Kokosmel
Abrikoser, Fint salt, Groft salt, Abrikoser, Kagecreme, Natron, Bagepulver, Husblas, Dekorationsglasur, Krymmel.

Krydderier

Kebabkrydderi, Hvid birkes, Graham masala, Hjortetakssalt,Pommes frites krydderi, Allehånde st.
Laurbærblade, BBQ krydderi 
Refill Krydderier (dem jeg også har i små glas i krydderiskabet)
Paprika, Timian, Basilikum, Fennikelfrø, Oregano

Konserves

Hakkede tomater, Tomatkoncentrat, Cocktailpølser, Mild Salsa, Medium Salsa, Peanutbutter,  Rødkål

Bouillon

Okse, Hønse, Grøntsags

Saucer

- Knorr Bearnaise
Fiskekonserves

Tun, Makrel, Torskerogn

Nu skal jeg så i gang med at lave en liste over de ting, der SKAL være i huset.

Hvilke ting kan DU ikke undvære i køkkenet?

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: