mandag den 11. juli 2011

Live from Praha - Dag 5

I dag har vi holdt ferie fra at holde ferie...

Jeg ved ikke om du har bemærket det men det er altså hårdt at være turist :) Især hvis man som Karen har Corpus Defektus. I så fald er det egentlig meget godt med en dag midt i det hele til at restituere i stedet for at forsætte ferien på halv kraft. Vi havde jo egentlig planlagt i dag at vi skulle til Aquapalace, men i stedet endte det med at sønnen og jeg tog til Palladium, hvor han brændte 2 timer (og 200 CZK) af i legeland, mens jeg sad på teressen med en kold cola og UBETUPE. I stedet for at gå tilbage til hotellet og vække Karen til middagsmad fik den mindste lov til at vælge spisested til frokost (prøv at gætte hvor det blev når man kan se et stort gul M fra legelandet?) Derfor ingen billeder af frokosten i dag, da jeg ikke vil have sådan noget snavs på min blog (i min krop ok, hvis det ikke kan være anderledes, men ikke på bloggen :D)

Efter frokost og en times tid mere i legeland gik vi tilbage til hotellet, hvor det viste sig at Karen var ved at være ovenpå igen. De to tilbragte så yderligere et par timer på hotellet med at spille Olsen og rush hour, mens jeg tog en hurtig runde i Prag til fods. Ikke fordi der var nogle særlige steder jeg skulle se, men egentlig mere for at se på mennesker.

Tilbage på hotellet igen kl. 17, hvor jeg finder Karen og sønnen i baren, hvor der er happy hour mellem 16-18.
Piña colada fra hotellet bar. 2 voksne version og en virgin til sønnen.  Den fåes i øvrigt bedre her

Endnu en tur i legeland med sønnen, mens Karen og jeg igen fandt ud på deres terasse (3. gang i dag for mit vedkommende og jeg tror tjeneren begynder at kunne genkende mig)
Karen fik en grøn te og jeg fik en øl (for en gang skyld) men mest fordi den holder længere end cola og det var tæt på spisetid. Karen havde strikketøj med (og gik på en crazy shopping spree) mens jeg fik skrevet lidt mere på UBETUPE. Det kan godt være jeg ikke har været en særlig god turist i dag, men jeg synes helt sikkert jeg har gjort mig fortjent til titlen forfatter, med alle de gode ting jeg har fået skrevet ned på papir. Og nu når jeg snakker om UBETUPE, så skal det siges at jeg også har hørt tilbage fra min Giveawayvinder 

Hun har skrevet en kæmpe lang mail om sig selv og sine vaner så nu er det bare i gang med fyldepennen og skrive det første afsnit hvor hun er med i... Jeg ved allerede hvordan det skal være og når frk. bogorm har godkendt det kan i læse det lige her på bloggen.
Til spisetid endte vi på hotellet, da vi tidligere havde aftalt at vi skulle prøve deres aftensmad også. Første indtryk af deres aftensmad er ikke specielt godt. Ingen mennesker og alt lys er slukket i restauranten og vi bliver nød til at dobbelttjekke i baren at køkkenet rent faktisk er åbent inden vi sætter os. (det viste sig at de åbnede til middag)

Sønnen fik en burger med pommes frites. Karen og jeg bestilte begge svinemørbrad svøbt i prosciutto med risotto og rødvinsauce.
Bemærk venligst fingrene på det første billede. Jeg tror uden tvivl dette er stedet, hvor vi har ventet længst tid på maden.
Jeg synes maden var god og især den svøbte svinemørbrad, men for en 5-årig var bøffen i burgeren lige rød nok synes jeg.

Det var alt for i aften. Godnat herfra

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: