mandag den 4. juli 2011

Selvudgivelse ... lige om lidt

I fredags så jeg på Facebook at Saxo søgte beta-testere til en ny platform, hvor man kan selvudgive sine tekster som ebøger. Faktisk var der en fra forfatterskolen, der også gjorde mig opmærksom på muligheden kort tid efter jeg havde skrevet til Saxo vedr. denne mulighed.

Anyway. I dag har jeg modtaget mail fra Saxo med flere informationer og hvad det hele kan koges ned til er, at jeg snart modtager en invitation til pressbook (det platformen hedder nu) og så skal jeg til at lege med det og sende feedback til Saxo om hvordan det er at arbejde med.

Til at starte med skal jeg bare tekster og arbejde lidt med dem, men når jeg så har fået de første erfaringer skal jeg have en ny snak med Saxo ang. det videre forløb.

Om det betyder at Beskytter bliver udgivet som E-bog er jeg ikke helt sikker på. Jeg arbejder stadig på udgivelsen som ”rigtig” bog, da jeg nok er lidt oldschool på det område.

Hvad med dig? Læser du ebøger?


Christian W. Jensen
Send en kommentar