tirsdag den 19. juli 2011

Årets første fødselsdagsgave

Og så kan jeg ikke engang vise den :)

Jeg havde jo for et par måneder siden en plan om, at når det blev min fødselsdag d. 20. juli, ville min gave til mig selv være, at jeg stod med det første eksemplar af Beskytter i hånden.

Uha, hvor er jeg blevet klogere :D Hele tidsplanen begyndte at skride, da jeg besluttede mig for at jeg ikke ville bruge BOD's standardbogomslag. Nææh.. jeg ville have mit eget, så jeg gik i tænkeboks og begyndte at overveje hvilke steder i Beskytter kunne være egnet til at komme på omslaget. Da jeg havde fundet ud af det, skulle jeg også finde en fotograf, der kunne tage billedet for mig. Det tog også en lille måneds tid.

Men nu har jeg fundet en fotograf og som indlægget antyder har jeg fået en "gave" fra ham. Han har nemlig været forbi det sted jeg vil have på forsiden og er gået amok med kameraet. Jeg har set dem alle igennem sammen med Karen og tilbage er der 3 muligheder tilbage.

Nu skal de lige forbi en fagperson i vennekredsen som forhåbentlig kan skabe et bogomslag der kan sælges ;)

Så Beskytter er på vej. Bare ikke helt så hurtigt som jeg havde regnet med eller håbet på ;)Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: