lørdag den 10. marts 2012

Casting i Aarhus - Den store Bagedyst


Casting til Den store Bagedyst

Så kom den store dag hvor der var casting til bagedysten. Dagen begyndte som så mange andre med morgenmad med familien og så kørte vi sydpå mod Aarhus. DR's bygning ligger på Oluf Palmes Alle og den var faktisk ikke så svær at finde og især hvis man kommer nordfra.

Vi mødtes alle i indgangen og efter meget kort tid blev vi lukket ind i studie 11, hvilket var min første gang i et studie nogensinde. Havde det været et radiostudie, kunne jeg have brugt det i Beskytter, da min hovedperson som bekendt er Radiovært. Men det kan jo være jeg må lade ham stille op til et interview i TV på et tidspunkt i forsættelsen. 

Anyway... Da vi alle var kommet ind så blev vi præsenteret for de to der havde med programmet at gøre og så de to castere, der havde til opgave at sammensætte "the right stuff" til et godt tv-program. De præsenterede programmet, der er den danske version af The great British Bakeoff, der snart går i gang med deres 3. sæson. Mette Blomsterberg bliver en af dommerne og Peter Ingemann fra Hammerslag bliver vært... 

Da vi havde fået de oplysninger var det vores tur... Vi skulle jo hver især medbringe noget der fortalte noget om os som bagere.. Der var red velvet cake med flødeost creme. cakepops (tror jeg nok de hedder) cupcakes og mini cupcakes, kærnemælkshorns (en god ide til at bruge det marcipan jeg har liggende i skabet) og meget meget andet.... Og ja... jeg havde også noget med... Kan du gætte det ved at se på denne collage?


Da de havde præsenteret os selv og det vi havde taget med, så blev der serveret sandwich og vand som vi kunne hygge os med, mens de fandt ud af hvem af os der skulle gå videre til næste del af castingen... Og hvis der nu er nogle af arrangørerne der læser med her... så vil jeg godt have lov at foreslå at i næste gang servere lyst brød.. Det mætter ikke så meget og dermed kan vi smage flere af alle de fantastiske kager der blev bagt... værsågod... gratis feedback til et ellers godt og spændende arrangement... 
Jeg kan især godt lide hele konceptet (med kage selvfølgelig) men også, at der er lagt hyggen og den positive stemning ved kagebagning, der er i højsædet... Jeg synes (personligt) at alt for mange tvkonkurrencer handler om at skabe splid og intriger ect., så et program hvor de melder ud at det er det positive der skal være i højsædet gør helt sikkert, at det bliver et program jeg skal se når det bliver sendt... Til efteråret tror jeg... Men alligevel.. helt sikkert noget jeg skal se... 

Skal du også se den store bagedyst på DR1?


Christian W. Jensen

P.S. Nå ja... hvordan gik det så for mig... Jeg kom desværre ikke videre... Hvilket går mig en smule på... Men det er jo blevet en stor succes i England, så mon ikke det også bliver det her i Danmark.... Så jeg får vel chancen igen næste år... Vi er stadig ikke så mange kagebagende mænd i landet (åbenbart) I dag i Aarhus var vi 8 mænd ud af 35, så hvis ikke antallet eksplodere inden næste år, mangler de nok også til den tid... Og så har jeg jo et helt år til at bage flere kager og blive endnu bedre i :)
Send en kommentar