lørdag den 23. juni 2012

NMM som det burde være

Her til aften har vi haft Netværk med mad for 4. gang. Menuen var Pulled pork burgere med coleslaw og mexikanske tapas. Jeg må krybe til korset og indrømme at jeg har købt færdiglavede produkter fra Santa Maria til formålet. Jeg har selv lavet græskar pesto og marinerede rødløg som jeg plejer, men jeg har længe haft lyst til at prøve escebeche og mango mojo, så jeg købte den originale for at få en ide om hvordan det skal smage.
Så til mine tapas havde jeg tre slags kød: Pulled Pork, marineret kylling og tacokød. Dertil havde jeg så græskarpesto, escebeche, mango mojo, marinerede rødløg samt, salsa, cheddarost og creme fraiche.

Alt i alt blev det til syv forskellige varianter som gæsterne selv lavede :D Jeg lærte at vi skal have et større køkken når vi får hus, men det er godt nok en god ryste-sammen-aktivitet.Desserten blev lavet af søsteren min og var faktisk rimelig god. Helt sikkert værd at lave en dag, hvis jeg altså kan finde ud af det.


Anyway... Ud over rigtig god mad i godt selskab så fik jeg også lige taget hul på noget meget vigtigt. Ud over min familie, min mad, min uddannelse og mine skriverier så har jeg også et kæleprojekt som jeg faktisk kun har nævnt en enkelt gang (tror jeg nok) i dette indlæg. Det går i alt sin simpelhed ud på at vi er en gruppe frivillige, der arbejder gratis som massører en hel dag og alle de penge vi normalt ville have tjent giver vi videre til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft. Sidste år fik vi samlet knap 12000 kr. ind. Anyway.. grunden til at jeg nævner det nu er fordi en af dem der deltog i dag har meldt sig som massør til arrangementet.

Du kan læse mere om Helping-hands.dk lige her. Og ja.. jeg er klar over at der står 2011 i overskriften, men jeg mangler en grafiker der har tid og overskud til at give en hånd med ;) Kender du en må du meget gerne henvise til min hjemmeside :D


Nå ja.. Så fik jeg indviet min Netværk med Mad-kasse :D Det var betingelsen fra finansministeren for at jeg kunne få lov til at forsætte Netværk Med Mad.Christian W. Jensen
Send en kommentar