onsdag den 6. juli 2011

Turen går til ...

Ja, jeg kunne ikke lige finde turen går til bogen...


Hvis man ser bort fra ture til Riga, hvor eks-svigerfamilien boede så bliver i morgen min første ferie udenlands i meget meget meget meget lang tid.. og jeg er så småt begyndt at glæde mig..

Især efter jeg lige i dag fandt papirerne med hotel reservationen... Det er altid rart at blive mindet om at man skal bo på 4 stjerners hotel :D


Planen er at vi tager toget til staden i morgen ved middagstid og så ankommer vi med fly i Prag omkring 21-22 tiden i morgen aften.

Så kunne man jo fristes til at tro at bloggen kommer til at være helt stille den næste uges tid, men det tror jeg ikke... Vi har jo sønnen med og når han er puttet om aftenen så skal en af os jo være på værelset. Så der tror jeg at vi skiftes til at benytte os af hotellets wellnessafdeling og værelset... så måske bliver jeg endda til at inspireret til at skrive lidt på UBETUPE

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: