fredag den 1. juli 2011

Og Vinderen er ...

Så blev det endelig den første juli og jeg må indrømme at jeg faktisk næsten havde glemt alt om denne Giveaway...

Men takket være et Excel ark og Random.org har jeg nu fundet ud af hvem jeg skal have med i min næste bog... UBETUPE (lover jeg nok skal finde på et bedre navn inden udgivelsen)


TILLYKKE frk. Bogorm... Glæder mig til at skrive om dig :D

Til alle jer andre.. tak fordi i ville lege med og god weekend til jer alle

Christian W. Jensen

2 kommentarer:

Frk.Bogorm sagde ...

Hej Christian!

Øj. glæder mig! Tænk jeg vandt - og kun med ét lod!!! Sidder da vist i held for tiden!
God weekend - bliver jeg heltinde eller skurk?

Christian W. Jensen sagde ...

Hej bogorm.. ja nogle gange er man bare heldig.og det er da lidt sejt at en bogorm kommer med med i en bog. Mht. din rolle så har jeg faktisk allerede en idé, men jeg kontakter dig lige senere (forhåbentlig i dag) på mail.. men du kan godt allerede nu begynde at tænke over hvordan du gerne vil beskrives ;) både fysisk og psykisk :)