fredag den 18. november 2011

Giveaway, giveaway-giveaway eller skattejagt

Jeg har fået en dårlig nyhed for et par dage siden. :(
Nemlig at Nordjyske har lavet anmeldelsen af min bog men (og jeg citere:... jeg må nok forberede dig på, at du næppe bliver særlig begejstret...) .. Det kan enten betyde:
- at pågældende anmelder har haft en dårlig dag, 
- at Beskytter ikke faldt i vedkommendes smag, 
- at vedkommende har haft andre fokuspunkter end dem der har læst den i forbindelse med Bogstafetten
- at NewYorkerbyheart, Kaosimitkøkken og Suburbankitchenlife tager fejl i deres anmeldelser
- at Beskytter er noget skrammel der ikke burde have været udgivet :)


Derfor kommer jeg selvfølgelig ikke til at sælge flere eksemplarer af bogen, når den anmeldelse kommer i avisen så jeg har besluttet at give et eksemplar væk her i den glade juletid 


MEN... Jeg er i tvivl om hvordan den skal gives væk... Jeg har "fundet på" tre mulige måder og i dette indlæg vil jeg meget gerne høre hvad du som læser synes/tror kunne være sjovest. Men her er forslagene:


1. Giveaway:
Den klassiske, hvor kommentar giver et lod, kommentar + fast læser giver 2 lodder og kommentar + fast læser + link fra egen blog giver 3 lodder... Personligt synes jeg denne er lidt kedelig (men til gengæld meget kendt)


2. Giveaway-giveaway:
Den knap så klassiske.. faktisk har jeg ikke set den i blogverdenen endnu, så det er lidt af et eksperiment. Beskytter handler jo i bund og grund om, at gøre noget godt for andre uden at forvente noget igen og i den henseende er det jo meget ligesom (den rette) juleånd. Derfor forestiller jeg mig, at vinderen af en giveaway-giveaway, ikke vinder en bog til sig selv, men vinder retten til at give Beskytter til en anden. Det er kun muligt at få et lod og det gøres ved at skrive i en kommentar, hvordan du er relateret til den du indstiller og hvorfor du indstiller vedkommende til, at få en ekstra julegave. 


3. Skattejagt. 
Den løsning jeg hælder mest til. I kraft af at jeg skriver krimi'er... og at jeg skriver dem for at holde de små grå i gang. Så er der mest stemning for en skattejagt, vil jeg finde på nogle ledetråde og blandt de der finder dem alle vil der blive trukket en vinder.. Lidt mere snørklet, men jeg tror helt sikkert også det er mere interessant... Mht. reglerne skal jeg nok skrive dem ned den første december. 
Vil du helst deltage i en giveaway, en giveaway-giveaway eller en skattejagt i december? 
 


Christian W. Jensen
Send en kommentar