fredag den 2. september 2011

Søgeresultater uge 35

Jeg har tidligere offentliggjort hvad der bringer folk forbi min blog ... Jeg gjorde det i uge 30 og 31 og grunden var at der var nogle ret underholdende resultater med. Kig evt. selv forbi for et smil på læberne hvis ikke du har set dem før.

Denne uge deler jeg resultaterne fordi der er sket en, synes jeg, god udvikling:


Bemærk venligst hvordan det bliver mindre og mindre tilfældigt, at læsere finder vej til min blog. Ved de tre øverste er jo meget tydeligt, at se at det var mig vedkommende søgte. At jeg så også kunne gå for at være et ølmarineret svin her i weekenden er en anden snak :) I morgen skal jeg nemlig til klæd-ud-fest med min klasse...

Jeg skal nok prøve at tage et billede (hvor jeg ikke er alt for fuld) og smide det på bloggen sidst på weekenden... men skulle nogen kigge forbi min blog inden så er her et hint til min udklædning :D
 Klippet er lånt fra min absolut favoritserie: Castle med Nathan Fillion og Stana Katic... Om en forfatter, der hjælper politiet med at opklare mord... på sin helt egen måde :D

God weekend til jer alle.. og tillykke med fødselsdagen til min søster
Christian W. Jensen