lørdag den 13. december 2014

13. december 2014

Note 28
Første Lørdag aften. Menuen lyder på Aspargeskartofler, flødesauce og en mexicansk steak. Og Cola. Det er første gang siden indflytningen at jeg drikker sodavand herhjemme. Men det er vel lørdag

Note 29
Aftenens film hedder ”Loser”. En semiromantisk Komedie. Om en ung mand der flytter hjemmefra. Heldigvis har jeg flere brikker at flytte rundt med en hovedpersonen, men til hans forsvar skal det siges at han får pigen til sidst.

Søndag d. 5/8 – Dag 6.

Note 30

Rastløshed… Noget der rammer mig hver søndag og det er åbenbart ikke begrænset til Skive. Store planer og drømme, men ikke koncentrationen til at følge op på det. Jeg har allerede overvejet at gennemføre Rainbow Six igen, men det havde ingen interesse efter bane 1. Så har jeg overvejet at hænge mine plakater op igen. Og sætte mine flyttekasser i kælderen og jeg har endda overvejet at løbe en tur.

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: