mandag den 15. december 2014

15. december 2014

Note 35
På vej hjem skulle jeg lige i fakta og det var her det uundgåelige skete. Jeg mødte en kollega fra Føtex som kunne genkende mig. Desværre kunne jeg ikke lige genkende hende, sådan ved første øjekast… eller det andet for den sags skyld, men vi snakkede da løst og fast i de næste ti minutter til et kvarter. Om hendes motorcykelkørekort som hun var ved at tage og hendes veninde som hun handlede ind for og rulleskøjter og Føtex (selvfølgelig) og da vi nåede kassen ønskede vi hinanden en forsat god dag samtidig med at jeg gjorde mig et notat om at finde ud af hvad hun hedder.

Note 36
Slettet - Her skulle der have været et indlæg om mine meget pinagtige forsøg på at kurtiserer en unge kvinde fra USA som jeg havde mødt på min USA rejse i '99... Da jeg endnu ikke har afstået muligheden, for at jeg en dag skal date igen, har jeg valgt at censurerer dette indlæg :) Det er ganske enkelt FOR pinligt :)

Tirsdag d. 7/8 – Dag 8.

Note 37
Starter som en rigtig møgdag da jeg vågner et par minutter før uret ringer og er overbevist om at jeg skal møde klokken 6 og at jeg er sovet over. Jeg havde fået bukser og skjorte på, da jeg tager en dyb indånding… og konkludere at der stadig er en time og tyve minutter til jeg skal møde. Jeg lægger mig igen, men skaden er allerede sket. Jeg er vågen.

Note 38
I dag kom 4-5 af mine udsolgtssituationer hjem. Dagen ser allerede ud til at blive bedre.

Endnu et sælgerbesøg. Denne gang er det fra Bonbon og Bogø. Han er så venlig at lave to af de ting der står på min ”to-do”-liste så det gjorde dagen en lille smule bedre. Og som konklussion på denne korte arbejdsdag (7-1230) får jeg byttet min weekend så jeg kan komme med til grisefest i Skive. Jubiiii. Jeg har allerede (næsten) glemt min dårlige morgen.

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: