tirsdag den 16. december 2014

16. december 2014

Note 39
Tøjinvestering… Hmm. Og så helt uden en mor/søster/kæreste til at drille med det. På vej hjem købte jeg nemlig en ny skindjakke til 700,- men de penge er givet godt ud. For ikke nok med at jeg får en pæn jakke. Jeg får også fred for drillerierne… Og hvem siger at fred ikke kan købes for penge? Eller også var det venner… Hmm…

Note 40
Slettet... Ja.. Endnu et indlæg omtalende førnævnte amerikanske kvinde. Hun var datter i en af de værtsfamilier (ikke min) som husede os da jeg rejste med People 2 people i '99 til USA. Vi besøgte Washington D.C., Frankenmuth, i Michigan, Pheonix Arizona og Dallas/Fort Worth i Texas. Den unge kvinde boede i Dallas området. 
Vi snakkede meget sammen den aften vi var på Billy Bobs (Ja.. Det er præcis så Texansk som det lyder) og da jeg kom hjem derovrefra endte vi som pennevenner og vi skrev sammen i et års tid, før hun meldte sig til marinekorpset. Derefter mistede vi forbindelse. Jeg kan stadig huske hendes fulde navn og jeg har forsøgt, at finde hende et par gange sidenhen, men uden held. Jeg vælger at tro på, at hun er en af de få mennesker der ikke har en facebook konto frem for at tro, hun kom galt afsted i marinekorpset. 

Note 41

Efter at have boet her i en uge har jeg brugt 22 Kilowatttimer i strøm.

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: