onsdag den 10. december 2014

10. december 2014

Fredag d. 3/8 – Dag 4.

Note 22

Stod op klokken 0600 som jeg plejer, men af en eller anden grund er jeg hurtigere her i Frederikshavn end jeg var derhjemme. Allerede klokken 0630 var jeg klar til at køre. Nå, jeg giver det lige et par dage mere og hvis jeg stadigvæk er klar en halv time før jeg skal møde, må jeg jo bare justere min ”stå-op-tid”

Note 23
I et tilfælde af umådelig god planlægning nåede jeg at komme på posthuset efter kuverter og frimærker, i Føtex efter kød til aftenens grillfest og fyrfadslys (men jeg glemte en lighter … igen). Så kom jeg ud i den anden ende af byen til Jysk sengetøjslager efter et badeforhæng og nogle ringe til at sætte det op med. Ind til naboen (Alta) efter sodavand og en Algiersk rødvin (også til aftenens grillfest) og så tog jeg hjem hvor jeg nåede at gøre brevet til Tiffie klar til at blive sendt, samt sætte badeforhænget op og indviet det med det første brusebad.
Memo: Husk at forkorte forhænget så du ikke glider i det igen.
Og alt dette på kun en time og et kvarter. Imponerende hvis jeg selv skal sige det.

Note 24
Grillfesten… hmm. Jeg mødte en masse nye mennester. Især var der et par som jeg i hvert fald tror at jeg kommer til at møde igen. Han arbejder i Føtex, hvor han er i lære som slagter og hun har også arbejdet der indtil hun blev 18, men ud over dem var der en Tigerdyrselsker fra Sindal. Hun havde alt fra Tigerdyrsbokser til store tigerdyrsbamser. Selv om bokserne vist nok var for store til hende. Næste gang jeg møder hende må jeg huske at spørge hende hvor hun har købt dem. Så var der en Appelsindrikkende Jem & Fix-medarbejder som også var den eneste dreng der deltog som rent faktisk gik i den klasse. Og selvfølgelig var der værten og klassekammeraten fra Skagen, sidstnævnte der stammer fra Løgstrup. Men det vil forklare hvorfor hun konstant var med på at skåle. Vi midtjyder må stå sammen. Endelig var der et par som kom lidt senere. (noget med at de var cyklet og noget af vejen og så cyklet tilbage og derefter gået???) Ja jeg kan ligeså godt tilstå at jeg havde fået rigeligt med rødvin da de fortalte det. Og de tog da også hjem da vi andre tog i byen. De skulle nemlig til et spejderbryllup i morgen Lørdag. Nede i Sønderjylland. De skulle bare køre til helvede og dreje til venstre, og jeg tror rent faktisk at der er et område eller en by dernede der hedder sådan, men det må jeg også hellere undersøge en af dagene.
Og så må jeg endelig ikke glemme min veninde fra nettet der gjorde det muligt at møde alle disse spændende personligheder. Hun skulle godt nok til Aalborg midt på aftenen fordi hun skulle ned til sin kæreste, men jeg fik da lov til at tage hendes Æselbamse med i byen så den kunne rapportere til hende senere hvad vi havde oplevet. Men da alt kom til alt var vi kun fire der skulle i byen. Værten, Tigerdyrselskeren fra Sindal og vi to midtjyder. Og på denne første bytur I Frederikshavn har jeg erfaret en ting som Tigerdyrselskeren fra Sindal bekræftede. Skal der være fest i Frederikshavn er det bedst hvis man selv tager mennesker nok med til at selv starte den. Det kan selvfølgelig være fordi der var fest på havnen eller også fordi jeg gik tidligt, men under alle omstændigheder skylder jeg Tigerdyrselskeren fra Sindal en øl og en overnatning i mit badekar.

Æselrapporten: Intet spændende at rapportere ud over at det var Carsten der kørte Taxaen.

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: