søndag den 7. december 2014

7. december 2014

Note 13
De har også et besynderligt forhold til alkohol heroppe. Da jeg gik gennem byen i aftes så jeg flere værtshuse og noget der lignede et diskotek der var åbent. Jeg så også en svensker der spurgte nogle piger om hvilken gade han var i (Danmarksgade) og jeg så to drenge hvor den ene hårdnakket benægtede at han var fuld… Hvorefter han begav sig ud i en længere forklaring om hvordan de skulle komme derhen hvor de nu var på vej hen. Selvfølgelig med store armbevægelser og i en hurtig talestrøm, hvilket er et klassisk tegn på alkohol i blodet. Selv hjemme i Skive. Og her i Quickfood’en klokken 10.45 kan jeg se to steder hvor der står øl på bordet. Personligt synes jeg det er for tidligt.

Note 14
Første indkøbstur. I Føtex selvfølgelig. Kom af med 211,64 men så fik jeg også købt ind til aftensmad og morgenmad samt tandpasta og opvaskemiddel

Note 15

Jubii… Mit første brev. Fra Cybercity. De bekræfter at jeg er flyttet og tildeler mig hermed et nyt password… øv… nu havde jeg lige lært det gamle.

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: