mandag den 12. marts 2012

Bare fordi man ikke ...

var interessant nok til at komme videre i den store bagedyst så tror jeg måske alligevel at jeg tager udfordringen op..

I går søndag skulle der bages med Mette Blomsterberg og opskriften var Citronpandekager med citroncreme og citronconfit og glaskaramel.

Det lyder som et projekt til weekenden sammen med kæresten.

Har du lyst til bagedystudfordringen så har jeg fundet opskriften her

Jeg fik forresten også en opskrift på fondant af en af de andre deltagere som jeg skal have lavet en af dagene. Jeg blev lige gjort opmærksom på at min blog fyldte 1 år for en uges tid siden, så jeg er blevet opfordret til at lave en fødselsdagskage til den. Forhåbentlig kan jeg skaffe gæster nok til at slippe afsted med at lave en spongecake med fondant.

Hvis jeg inviterede til blogfødselsdagskage (i Aalborg). Ville du så komme?

Christian W. Jensen

2 kommentarer:

Anna Banana Butterhair sagde ...

Jeg kommer gerne :)

Christian W. Jensen sagde ...

Selvfølgelig gør du det... Men jeg håbede nu også på at se et par nye ansigter :D