mandag den 19. marts 2012

Grillaften og spareudfordringen

I weekenden var jeg hjemme hos forældrene for at aflevere sønnen til noget velfortjent R&R hos farfar og farmor. Så fredag kørte jeg til Skive og byttede min søn for en 11 kg. gasflaske. Jeg fik i sommers en gasgrill til min fødselsdag. Siden da har jeg grillet mere end jeg har gjort siden jeg flyttede hjemmefra. Det betød også at jeg fra sommer til efterår brugte 3-4 små gasflasker. Til jul tog jeg så konsekvensen og ønskede mig en konveteringsslange til min weber Q100 så jeg kunne begynde at bruge store gasflasker. Hvilket jeg fik af mine forældre. Og nu har jeg så også fået en gasflaske. Den var tom, men det er jo sådan at der er pant på dem, så nu har jeg en flaske jeg kan bytte og så skal jeg kun købe gassen.

Anyway... jeg fik sat den til i går og havde taget bøfferne med ud til grillen, før jeg fandt ud af, at den var tom, men de blev stegte på panden og indbydende italienere blev hen over søndagen i stedet for natten over.

Men min grill start må lige vente til jeg får byttet min gasflaske og så skal vi have bygget et grillbord da sådan en 11 kg. gasflaske selvfølgelig fylder mere end en 500 grams flaske

Derudover og den anden del af overskriften.. SPAREUDFORDRINGEN.... Jeg faldt over dette indlæg i går og nævnte det for Karen, hvilket hun (som vestjyde) straks var med på.
Så fra i dag gemmer vi alle kvitteringer, der er madrelaterede og sidst på ugen bliver der skrevet ned hvad vi har købt. Som madbanditten skriver, så betyder det jo at man ikke kan købe noget, hvis ikke man vil offentliggøre det. I kommentarfeltet hos madbanditten så jeg der blev anbefalet en madplan. Det er noget vi har brugt, mere eller mindre fast i lang tid, men vores er ikke "bare" en madplan.

Den ser sådan her ud for denne uge:


Det er et whiteboard, (90x60 cm) der er sat tape på. Så har vi skrevet på hvilke dage sønnen har svømning og fodbold og så kan man se ude til højre hvem der er hjemme til spisetid. Og kommer der gæster bliver de selvfølgelig også skrevet på.

Men sådan ser den altså ud for denne uge. Vi har alt i fryseren/køleskab til og med onsdag (bortset fra mælk til morgenmad) så teoretisk set bør vi ikke have de vilde indkøb, men lad os tage det på søndag :D

Vil du være med til spareudfordringen, eller har du gode (mad)sparetips, så hører jeg gerne fra dig :D


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: