fredag den 9. marts 2012

Forberedelse til Casting på Den store Bagedyst

De sidste 24 timer har været lidt underlige...

Jeg fik invitationen til casting på "den store bagedyst" på DR i går eftermiddags kl. 13.42... Læste den ca. en time efter og den havde en deadline der hed kl. 18.00 hvor jeg skulle bekræfte at jeg gerne ville deltage... Kl. lidt over otte i aftes fik jeg så en ny mail med tre spørgsmål: Hvad er mit kage/bage yndlingsredskab/udstyr i køkkenet? Hvad kan jeg bidrage med til konkurrencen? og hvad kendetegner mig? f.eks. unik side eller særlig hobby... Den oprindelige deadline for at svare på de spørgsmål var i aftes kl. 21, men der var kommet en ny deadline, der hed kl. 12 i dag...

Jeg har lige svaret på spørgsmålene nu, og nu er der vist ikke andet at gøre end at vente til i morgen... Vi skal mødes kl. 12 til en kort intro og så går udvælgerne rundt og interviewer dem, der har givet nogle interessante svar på de tre spørgsmål...

Det hele er meget nyt for mig, men jeg er utrolig nysgerrig af natur, så jeg synes det er helt vildt spændende, at se hvordan tingene hænger sammen.Christian W. Jensen

2 kommentarer:

Inge sagde ...

Hej med dig
vi er i samme båd, jeg skal også til casting imorgen, har sommerfugle i maven og glæder mig helt vildt.
venlige hilsner Inge Simonsen

Christian W. Jensen sagde ...

Hej Inge...

Ja det bliver helt vildt spændende i morgen.. Jeg troede jo vi vil blive flere hundrede, men har lige fået at vide at vi bliver omkring 35, så det skulle da være til at få øje på hinanden ;)
Vi ses i morgen