onsdag den 30. november 2011

Anmeldelse og Skattejagt, giveaway giveaway...

Så er der en dag tilbage til vi skriver 1. december og vinter (hvis vi altså skal skrive årstiden) og som jeg tidligere har snakket om så har jeg fået en knap så flatterende anmeldelse af Nordjyske medier.. Faktisk så jeg den på nettet i torsdags for et par uger siden, og jeg har ikke rigtig blogget siden....

Nogle ville straks sætte disse to i forbindelse med hinanden og konkludere, at en dårlig anmeldelse har slået mig helt ud af kurs og taget skrivelysten fra mig... Det er ikke helt sandt... Jeg har forsøgt at finde en måde hvorved jeg kunne modargumentere mod anmeldelsen.. MEN ... for et par dage siden slog det mig, at jeg slet ikke behøver at modargumentere den... Jeg kunne fremhæve stavefejlen i den... eller at den er lagt på nettet kl. 4 om morgenen, men sandheden er at Beskytter er en selvudgivelse... Den har ikke været igennem de kritiske processer som en udgivelse på et "etableret" forlag har været.. Jeg er fra Skive og har det helt fint med at skrive "en" foran ALT og synes det lyder godt ;)

Derfor... Inden for de næste par dage vil du kunne finde Beskytter kapitel 4 og 5 her på bloggen, så du gratis kan læse dem (sammen med de første 3 kapitler, der har ligget her meget længere)... Når det så er sagt, så skal jeg samtidig sige, at de sidste 100 kapitler foregår i samme sprog, med de samme personer og med det samme plot som du har læst (det var de tre ting der blev kritiseret i anmeldelsen :)) ... Så lader jeg det være op til dig og du melder dig under Nordjyskes faner eller du, ligesom Newyorkerbyheart, kaosimitkøkken og suburbankitchen, kan se forbi de tekniske fejl og nyde historien som den underholdning den var tiltænkt :)

Anmeldelsen på Nordjyske kan findes her

Anden del af overskriften er Skattejagt og giveaway, giveaway... Jeg vil rigtig gerne lave en skattejagt, men jeg kan ikke garantere for at jeg er kreativ nok til at opdigte 20 spor og/eller puzles til denne så derfor har jeg besluttet, at jeg BÅDE laver en giveaway giveaway OG en skattejagt..

Regler for Skattejagten:
Der kommer hver dag fra den 1. til den 20. december et spor eller en gåde, der skal løses. Hver af disse resulterer i et bogstav. dvs. svaret/løsningen på opgaven er et bogstav... eller også er svaret et ord (hvor du skal tage det 1. bogstav fra dette ord) og er svaret et tal (skal du tage det første bogstav hvis du skal skrive tallet (altså med bogstaver))

Når vi så kommer til den 20 december skulle du gerne sidde med 20 bogstaver. Til den tid har jeg oprettet en PDF-fil som jeg har uploadet til mit domæne (www.christianwjensen.DK) ... For at se om du har gættet de rigtige bogstaver skal du den 20. skrive www.christianwjensen.dk/********************.pdf - Hvor stjernerne repræsentere de bogstaver du har samlet... Hvis du har fået alle rigtige vil du blive spurgt om du ønsker at gemme filen.

Ja det er lidt snørklet og jeg er sikker på det findes en smart skattejagts-app, men det var den eneste måde jeg lige kunne gøre det så man kunne deltage fra hele landet..

Når vi kommer til den 20. skal jeg nok gentage hvordan du tester din kombination, og indtil da skal du bare følge med og se om du kan løse opgaverne ;)
 

Regler for Giveaway, Giveaway

Giveaway, Giveaway'en går i alt sin enkelthed ud på, at man skriver i kommentarfeltet herunder skriver en dedikation til vedkommende som man ønsker at indstille til denne bog...

Man får kun et lod pr. indstilling, MEN... Beskytter, som man jo kan vinde/give væk, går jo ud på at gøre noget godt for en fremmed.. Dermed sagt, at jeg håber nogle vil indstille andre end de nærmeste venner/veninder/familien...


Den 22. december trækker jeg en vinder af både skattejagt og giveaway, giveaway så NEJ.. på grund af juletravlhed hos post Danmark kan du ikke nå at bruge dette som en af de julegaver du ellers skal ud og købe ... sorry ;)

Det var det... Vil du være med?


Christian W. Jensen

5 kommentarer:

dqpage sagde ...

jo jo - jeg vil gerne være med (hvis jeg kan finde ud af det ;o)
og siden det ikke må være til venner/inder/familie, vil jeg dedikere til en med-blogger, hvis jeg vinder.
Nemlig Hanne bogorm.
Hun er vild med bøger, og må derfor være den rette modtager.
mvh Mona

Unknown sagde ...

Jeg læste lige anmeldelsen fra Nordjyske og sikke en sur røv - jeg synes faktisk, at han var så overdrevet negativ at jeg har sendt ham en mail - se din mail.

Christian W. Jensen sagde ...

Hej Ditte... Jeg fik mailen før jeg fik denne kommentar og tak for opbakningen... Din anmeldelse tæller højere i min verden end hans alligevel... jeg ved i det mindste at du har læst den ;)

Unknown sagde ...

Dejligt at høre :-)
Og kan kun give dig ret!
Har du sendt den til anmeldelse hos andre?

Christian W. Jensen sagde ...

Nej.. eller jo.. jeg sendte en mail til en boganmelderblog på nettet, men har ikke hørt fra dem.. Derudover er det bare bogstafetten der står for anmeldelser