fredag den 17. juni 2011

Lejlighedsjagt i USA

Frygt ej... Jeg flytter ikke til USA, men min nye heltinde i UBETUPE skal jo have et sted at bo.

Så jeg har været på nettet og fundet en lejlighed med to soveværelser og to badeværelser i Portland til hende.


Og nu har jeg skrevet til mægleren og bedt dem om flere informationer og i særdeleshed en plantegning da det er min erfaring at amerikanere ikke indretter lejligheder på helt samme måde som vi gør her i Danmark...

Nu får vi se om de skriver tilbage med noget brugbart :D


Med hensyn til selvudgivelsen så har jeg pt. et par mails ude til et par fotografer derovre også og jeg venter på nogle priser på et billede til mit bogomslag. Når det er i hus skal jeg lige have omslaget sat op og derefter skal det til trykken.

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: