tirsdag den 14. februar 2012

Happy Valentine

Personligt er jeg ikke fan af valentinsdag...

Det siges jo, at det er en dag der skal bruges til at vise din udkårne hvor højt du elsker hende... Det er da også meget fint men hvis du spørger mig så betyder det bare du har spildt ca. 364 andre forsøg på at gøre hende glad i løbet af året...

Alligevel blev jeg lidt glad da jeg kom hjem fra arbejde her til aften og så den her på bordet:


Og har brug for inspiration til hvordan du kan gøre hende glad på alle de dage hvor blomsterbutikkerne ikke fortæller dig hvordan du skal opføre dig så er her en ny revolutionerende ide :D Spørg hende :D

Du vil blive overrasket over hvad for nogle ting kvinder lægger vægt på (og er du kvinde vil du nok ikke bliver så overrasket over hvad mænd lægger vægt på *GG*)

Christian W. Jensen

1 kommentar:

Frk.Bogorm sagde ...

Den ville også "virke" på mig - jeg elsker Coca Cola