tirsdag den 14. juni 2011

Beskytter Cooper maden?

I dag er jeg gået i gang med mit selvudgivelsesprojekt. I praksis betyder det at jeg har været på BOD.dk hvor jeg har valgt størrelse, bogtype, papirtype, antal side og flere spændende ting... Alt dette har jeg jo gjort et utal af gange fordi prisen ændrer sig hver gang, der kommer et nyt sideantal... Men denne gang har jeg lagt mig så meget fast på et sidetal at jeg har uploadet indmaden af Beskytter... Præcis 500 sider.

Nu mangler jeg "bare" et cover før jeg kan sende projektet til Books on Demand for videre behandling indtil min aller første bog :D Jeg kender heldigvis et par stykker i reklamebranchen og min plan er at lokke dem til at hjælpe med layout af omslaget... for uanset om man vil det eller ej, er der nok nogen der dømmer en bog på omslaget ;) Men inden jeg aftaler noget fast med dem skal jeg lige have hul igennem til min fotograf i USA igen. Han har stadig ikke skrevet tilbage på den mail jeg sendte ham inden weekenden, så jeg tror snart jeg skal prøve igen...


Nok om det for i aften, for jeg har en ikke-Beskytter-relateret bekendelse. Jeg ikke kom ud at løbe coopertest i aftes, men det regnede jo!!


Men i dag kom vi afsted... Efter skole og arbejde mødtes vi på atletikstadion kl. 20 bare for at se at det var optaget af folk der rent faktisk dyrkede atletik. Så i stedet for at løbe på banen målte vi stien rundt om, der viste sig at være ca. 500 meter. Det var ikke så relevant for mig da jeg brugte endomondo og min telefon til at måle distancen. Men det var nu rimelig motiverende at kunne tælle omgange.

På 12 minutter kan jeg løbe 2510 meter. På motion-online.dk har de et meget fikst skema hvor man kan indsætte sin data og få sit kondital.


Sådan ser min ud for i dag... Hvordan ser din ud?

Forresten så lovede jeg i går også en opskrift på en banankage, så den kommer her:

  • 3 bananer
  • 0,8 dl. Smeltet smør (ca. 65 gr)
  • 2 dl. Sukker
  • 1 pisket æg
  • 1 tsk. Vanillesukker
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 3,5 dl. MelForvarm ovnen til 175 grader
Bland ingredienserne i nævnte rækkefølge. Bages ca 1 time i smurt form og hvis du er heldig har du en bamseform ligesom vi har. :D

Så får du nemlig en glad bamsebanankage ligesom den her: 
Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: