mandag den 20. juni 2011

Coverfoto

For dem der overvejer hvorfor der ikke rigtig kommer noget nyt i Bekytter-udgivelsen så skyldes det at jeg mangler en billede til forsiden...

Jeg har skrevet til 3 forskellige fotografer i Portland Oregon, David, Dan og Erin.. Dan har skrevet tilbage og er kommet med et tilbud jeg lige skal overveje før jeg melder tilbage til ham, men skal jeg være helt ærlig så håber jeg snart at David skriver tilbage. Jeg har set nogle af de billeder han har taget og hvis han kan tage sådan et så har jeg en sikkert sællert :D

Når jeg har et billede klar, har jeg en rigtig god veninde der har forstand på det med billeder og layout som hjælper med at lave omslaget (Hvilket selvfølgelig bliver fejret med udgivelsen af kapitel 2)

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: