torsdag den 20. oktober 2011

Læs Beskytter - Næsten gratis..

Som nogen måske er klar over så har NewYorkerByHeart startet en bogstafet med Beskytter fordi hun synes den var rigtig god. (Hint, hint) og den er nu kommet videre til Kaosimitkøkken og reglerne for en bogstafet er som følger:

1. Hvis du bliver udtrukket skal du linke tilbage til dette indlæg (- og bruge ovenstående billed), så andre kan se hvad reglerne er og hvad det hele går ud på.

2. Du kan desværre kun deltage, hvis du har en blog.

3. Du forpligter dig til at skrive om bogen når du har læst den (opret helst en etiket der hedder "bogstafet" - og så finder du den næste der skal deltage i bogstafetten.

4. Alle der deltager, får et link på min side under fanen "Bogstafet", så det er VIGTIGT at du melder tilbage til mig om hvem du har sendt den videre til - TAK. Min mail er newyorkerbyheart@gmail.com.

5. Du betaler selv portoudgifterne til at sende bogen rundt.

6. Vær sød at behandle bogen pænt, idet det jo faktisk stadig er Christians bog. Betragt det som en du har lånt af en god ven og behandl den derefter.

7. Vær sød at skrive din autograf i bogen og din blogs adresse, så Christian kan se hvor den har været henne, når han engang får den tilbage.

Jeg kan se, at Kaosimitkøkken kun har 3 kommentarer på sit indlæg så hvis du er hurtig og har lyst til at læse og anmelde Beskytter så er det bare med at komme ind på hendes blog... tryk her

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: