onsdag den 12. oktober 2011

Royalties ...

Så er jeg forfatter... altså sådan officielt.. Jeg har i dag fået min første afregning fra forlaget.

Desværre udbetaler de ikke royalties under 200 kr. før årets udgang så der går lidt tid til jeg ser mine penge :D


Til dig der har købt min bog på Saxo.com... Tusind tak for denne oplevelse (altså at have modtaget Royalties) .... Jeg håber du synes om bogen :)

Slutteligt vil da lige fortælle, at efter længere tids pause er jeg begyndt at skrive på Beskytter 2 igen... Der har været en del andre aktiviteter i mit liv på det seneste, hvilket har været skyld i at jeg ikke har haft overskuddet til at skrive... men nu tror jeg der er ved at være styr på lortet i stedet for lort på styret.. hvilket alt i alt er en meget mere behagelig oplevelse :)

Roy skal snart lave mad til en date og jeg overvejer om det skal være spaghetti carbonara... Vi fik det forleden og det var helt fantastisk... men mere om det når jeg kommer til den computer der har billederne derfra.

Hvad har du lavet eller hvad har nogen lavet til dig på en første date?


Christian W. Jensen

5 kommentarer:

Anna Banana Butterhair sagde ...

På min første date fik jeg karrysuppe på Klostertorvets Cafe i Aalborg. Det var slet ikke meningen at jeg skulle have spist på den date, men det var jo så hyggeligt og så kan det jo henne man blir sulten :)

Unknown sagde ...

Det er forhåbentlig ikke den sidste gang du får sådan en brev - jeg har nelig planer om at give både min far og svigerfar din bog i julegave!!!

Christian W. Jensen sagde ...

@Anna: Nu skrev jeg godt nok første date.. Men det er vist anden. Det er bare den første hvor min hovedperson brilliere i køkkenet :D

@Ditte: Først og fremmest velkommen til som fast læser. Jeg vælger at tage det som et kompliment, når jeg ved at du er ved at læse Beskytter (en anmeldelse jeg i øvrigt glæder mig meget til). Med hensyn til at give Beskytter i Julegave, så synes jeg det er en fantastisk ide :) Men jeg synes du skal vente lidt med at købe den. Jeg arbejder for tiden med at få bogen ind i en boghandel i Aalborg og så kan det jo være du kan få dem signerede.. Det er da meget sejere ikk?

Diite sagde ...

Hej Christian...
Har du mulighed for at ændre dine indstillinger for kommentarer - rigtig mange af os kan ikke kommentere som dine indstillinger er nu - men hvis du ændre dem til en af de to andre - pop up, måske, skulle det kunne lade sig gøre :-)

Og jeg vil jo så gerne kunne kommentere :-)

Christian W. Jensen sagde ...

Hej Ditte...

Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener med at rigtig mange ikke kan kommentere... Det forvirrer mig især at du skriver det i en kommentar ;) Men nu har jeg lavet så selv anonyme kan kommentere og kommentarfeltet er i en popup... Jeg håber det vil tilfredsstille din lyst til at kommentere... Har snart 100 indlæg på min blog i alt så det er vist bare at komme i gang :)

Christian