onsdag den 12. oktober 2011

Royalties ...

Så er jeg forfatter... altså sådan officielt.. Jeg har i dag fået min første afregning fra forlaget.

Desværre udbetaler de ikke royalties under 200 kr. før årets udgang så der går lidt tid til jeg ser mine penge :D


Til dig der har købt min bog på Saxo.com... Tusind tak for denne oplevelse (altså at have modtaget Royalties) .... Jeg håber du synes om bogen :)

Slutteligt vil da lige fortælle, at efter længere tids pause er jeg begyndt at skrive på Beskytter 2 igen... Der har været en del andre aktiviteter i mit liv på det seneste, hvilket har været skyld i at jeg ikke har haft overskuddet til at skrive... men nu tror jeg der er ved at være styr på lortet i stedet for lort på styret.. hvilket alt i alt er en meget mere behagelig oplevelse :)

Roy skal snart lave mad til en date og jeg overvejer om det skal være spaghetti carbonara... Vi fik det forleden og det var helt fantastisk... men mere om det når jeg kommer til den computer der har billederne derfra.

Hvad har du lavet eller hvad har nogen lavet til dig på en første date?


Christian W. Jensen
Send en kommentar