fredag den 28. oktober 2011

Jamen, hvad handler den om?

Det er et spørgsmål jeg efterhånden har fået, så mange gange at man skulle tro jeg havde et svar klar på forhånd, ikk? Jo og så alligevel har jeg nu været udgivet forfatter i et par måneder uden, at have en salgstale klar :)

Men på grund af omstændigheder, der (forhåbentlig) snart bliver tydelige, så har jeg de sidste par dage været tvunget til at sætte mig ned og formulere et referat på skrift. Hvilket har været en god øvelse, som jeg burde have gjort lige efter jeg havde skrevet den færdig...

Men for dig der har lyst til at spørge hvad Beskytter handler om, så er her min salgstale.


Handlingen i Beskytter er to sideløbende historier, der flettes sammen. Den ene fortæller om Angela Hayes, der er vendt tilbage til sin fødeby for at deltage i sin fars bisættelse. Da hun ankommer i lufthavnen, bliver hun kontaktet af en kvinde, der fortæller hende, at faderens død ikke bare var et tragisk uheld. Da Angela senere på aftenen bliver overfaldet, beslutter hun sig for at se nærmere på sagen.
Den anden historie er om Roy Hawkins. Han er studievært på en radiostation og har, efter hans forlovede droppede ham, levet i selvvalgt isolation det sidste års tid. Da han en sen aften på vej hjem fra arbejde bliver vidne til et overfald på en kvinde, beslutter han sig for at gribe ind. Dagen efter bliver han kontaktet af mennesker, der fortæller ham, at overfaldet han standsede ikke var tilfældigt, og at kvinden stadig er i fare. De har brug for, at han bliver hendes Beskytter, der er en slags undercover bodyguard. 

Jeg plejer at sælge bogen som værende en krimi, men jeg vil ikke kalde det et mordmysterium, hvor det er "tungt" politiarbejde, der bærer historien frem. Den slags er der rigtig mange af i boghandlen og sikkert også skrevet af nogle der er bedre med ord end mig (selv om de personer givetvis er i undertal :D) 
Mit fokus i historien har været på Roy og den forvandling han går igennem i kraft af at han bliver Beskytter for Angela

There you have it... Nu ved du også hvad den handler om. Skulle du være interesseret i at læse mere end de tre kapitler der ligger her på siden så kan bogen købes online hos Saxo. Skulle du være så heldig at bo i Aalborg området så kan du finde (eller spørge til) den hos Arnold Busck i Bispensgade eller Aalborg Storcenter.


Christian W. Jensen

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og den kan varmt anbefales, den er så god og velskrevet. Glæder mig til den næste :-)

Mange hilsner
Birthe

Unknown sagde ...

Kan kun give Birthe ret!!

Christian - få så skrevet den bog færdig - vi er nogen der venter på den :-)

Christian W. Jensen sagde ...

Fantastisk... Det er lige før jeg har fans :) Det skal på listen over nye oplevelser jeg har fået efter jeg har udgivet Beskytter..

Jeg arbejder meget på forsættelsen, men jeg skal lige have skabt kontakt til et par personer/virksomheder af hensyn til research :) Jeg har jo valgt at tage et par emner op som jeg gerne vil indvi omverdenen i, men det kræver kontakter.