torsdag den 25. september 2014

Stadig i live...

Hey...

Jeg er stadig i live, men lidt stille på bloggen for tiden... Det betyder ikke at jeg har glemt den (igen) men bare at der er andre aspekter af mit liv der kræver min opmærksomhed lidt mere :)

I tirsdags var jeg for første i Aarhus til mindfulness instruktør uddannelsen og det er præcis lige så spændende som jeg havde forestillet mig :) Mere af det tak... Dog var jeg så afslappet til sidst at jeg døsede 4 gange til den sidste øvelse :) Derudover er der sket noget både godt og skidt i dag, men det tør jeg ikke sige mere om af frygt for at jinxe det... Men kryds gerne fingre for mig hvis du alligevel ikke ved hvad du skal gøre af dem :)

Husk også at det er på onsdag d. 1. at jeg trækker en vinder af Beskytter i min lille facebook leg... Du behøver ikke synes om siden eller noget for at være med... bare svare på hvad du tænker på når du hører ordet stress... Simpel right? Og jeg kan da godt røbe allerede nu, at der ikke er nær så mange tilbagemeldinger som jeg havde håbet på, så vinderchancerne er stadig rimelig gode :)

Held og lykke og må din bacon altid blive sprød!

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: