fredag den 19. juli 2013

Lige før fængslet...

Det er der vi er nu.. I går formiddags tjekkede vi ud af Villa VillaKulla i Alingsås og så vendte vi pandabilen sydpå af E20. Gennem Varberg og Falkenberg i en fart og så gjorde vi hold i Halmstad... I Alingsås havde vi jo set mAx-skiltene... Det er en svensk burgerkæde der reklamere med "Verdens Godeste burgere"  og sådan en påstand kunne vi jo ikke lade gå forbi... Så i Halmstad S kørte vi ind til et storcenter hvor der lå en Max burgerrestarant.

Karen bestilte en ceasar salad der ifølge hende var god, men selvfølgelig ikke så god som min :D Sønnen fik en børnemenu, hvor der fulgte et mummitroldeglas med og jeg bestilte en grand de luxe Bacon cheese burger..


Jeg ved ikke om jeg vil sige det er verdens godeste.. (måske ikke engang verdens bedste) burger, men jeg synes faktisk den var bedre end gennemsnittet for en fastfoodrestaurant og så var den dejlig stor, så jeg kunne holde til resten af turen til Helsingborg...

Vi endte på Wittrup Motel i Albertslund omkring kl. 16 i går eftermiddags. Dagens overskrift kommer sig af at motellet kun ligger et stenkast fra Vridsløselille Fængsel. Men da vi endelig fik tjekket os ind, var vi faktisk rimelig brugte... Jeg tændte for en computer, sønnen tændte for en Tablet og Karen tog sig en morfar på 2,5 time :)

For mig er de første gang jeg bor på et motel... Det er sådan noget jeg har forbundet med amerikanske film, hvor helten (og eller heltinden) tjekker ind på et motel og betaler kontant og gerne får et værelse længst væk fra vejen...

Grunden til dette findes i forskellen på et HOtel og et MOtel... På et hotel parkere man bilen på parkeringspladsen, går man ind i en reception og tager elevatoren eller trappen op til værelset som er en af mange på den pågældende etage.. På et Motel kører man hen til receptionen og betaler og får nøglen.. og så kører man bilen hel hen til døren til sit værelse.. Alle værelserne har nemlig egen udgang til fri luft og i dette tilfælde er alle værelserne også i stueetage.. Det er bare en af de ting man aldrig vidste man havde lyst til at vide :)

Og så kan du jo godt se det smarte i det, når nu helten er såret og blodig over det hele.. Så skal der tjekkes ind på et motel, så man ikke støder andre mennesker i receptionen og elevatoren :)

Til aftensmad havde jeg som fødevareminister, besluttet at vi skulle spise på motellets restaurant. Jeg havde snaget lidt i menukortet på nettet og kommet frem til at jeg godt kunne tænke mig sådan en hjemmelavet burger :) (Ja.. jeg er glad for burgere ;).. Sønnen fik en børneburger og Karen bestilte et stjerneskud... Hun kan rigtig godt lide fisk og skaldyr, men desværre har hun fået et læs af en kæreste som ikke rigtig bryder sig om det fra havet, så derfor må hun jo benytte chancen når den er der :)

Det skal lige siges til Karens stjerneskud at den panerede fiskefilet var hel da den kom fra køkkenet.. Karen var bare så sulten at hun havde skåret i den inden jeg opdagede at mit første billede ikke var godt nok... så hun var sød nok til at lægge hjørnet tilbage til billede nr. 2 :D

Det var en rigtig god burger de lavede... Serverede med hjemmelavede pommes frites, bemærk hvor tykke de er :) tomatsalsa og kokkens hemmelige sauce... Jeg gættede på det var en sauce popuaire hvilket jeg fik at vide det ikke var, men jeg kunne ikke smage forskel :).. Burgerbollerne kunne lige så godt have været en nybagt version af de indbydende italienere som jeg engang brugte til min primær burgerbolle... Altså alt i alt en rigtig god cafeburger... MEN og det kan godt være jeg får nogen på nakken nu... men det gik op for mig at jeg nu synes en almindelig "kødbøf" er kedelig.. Det er lang tid siden jeg kun har haft oksekød i mine bøffer... Normalt laver jeg Jamie Oliver eller Kepple burgere og det kan godt være det er "snyd" at blande noget i farsen, men jeg synes bare det smager bedre..

Hvad synes du? Burgerbøffen "au natural" eller må der blandes noget i farsen?


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: