fredag den 29. juni 2012

Gæsteblogger: Min søn

Ja.. jeg hjælper lidt med ordene, men opskriften er hans egen..

Historien bag er at jeg kom hjem fra arbejde forleden og så er søn og kæreste i køkkenet hvor de er ved at lave smoothies...Og da drengen ser mig råber han begejstret... Far skal vi ikke have den her på madbloggen :D

Det varmer mit hjerte at se den dreng blive glad for god mad (også selv om det bare er flydende kost nu), men altså.. jeg skal til klassefest i aften så derfor får i lige en hurtig opskrift og et par billeder

Smoothies (3 glas)

  • 3 dl. multijuice.
  • 1 æble uden kerner med skræl
  • 1 kiwi
  • 3 frosne bananer
  • 1 lille håndfuld hindbær
Fremgangsmåde:
Smæk det hele i din lokale blender og husk at start med juicen, så blenderen har noget at arbejde med. Fyr op for omdrejningerne til det har en ensartet farve og konsistens :D


 Velbekomme og god weekend herfra!!


Christian W. Jensen

1 kommentar:

Frk.Bogorm sagde ...

ser meget lækkert ud! Dejligt med en engageret sønnike!