fredag den 29. august 2014

Fødselsdag og bobler

Så på søndag har sønnen fødselsdag... Det betyder traditionen tro.. Kage... og gæster... Og denne gang er der gæster langvejs fra. Sønnens mor kommer i denne weekend med sin kæreste og holder fødselsdag sammen med os.. De kom tidligt i morges så vi spiste alle sammen rundstykker (dem havde de taget med)... Så kunne sønnen sendes i skole og de kunne få en morfar.... Og jeg kunne være i køkkenet... Sønnen tager sin mor og bonusfar med til Djursland i morgen hvor de vist nok skal i Djurs sommerland. I mellemtiden kan jeg så hygge mig i køkkenet...


Planen her blev lavet allerede torsdag aften for jeg skulle være sikker på der ikke blev glemt noget. Som du måske kan ane så står menuen i aften fredag på flæskesteg med alt inkl. og på søndag står menuen på texmex... Det bliver taco og majspandekager med en side order of tex mex tapas... Og ja... Der er flueben ved næsten alle sammen med det er indkøbsflueben... Hvor jeg har været opskrifterne igennem og tjekket... Indtil videre så er jeg har lavet bundene til lagkagen, og til den lettiske kage og dertil har jeg marineret rødløg og avet græskar/chili pesto.... I eftermiddag skal jeg have flæskesteg så jeg er tilbage til texmex menuen i morgen..

Anyway.. Sønnens mor havde også en gave med til mig..

Hvis du ikke er bekendt med Riga's Sparkling wine så kan jeg på det varmeste anbefale at du finder ud af hvor du kan købe det. Det er ikke champagne. Det må de ikke kalde det pga. franskmændene, men omvendt så læste jeg i metro express for nyligt at franskmændene også protesterede mod isen champagnebrus, hvilket får mig til at stille spørgsmålstegn ved deres mentale kapacitet og om de har FOR meget fritid. Som sagt. Det er ikke champagne, men et rigtig godt alternativ til nytårsaften. Vi var f.eks. 6 mennesker til sidste nytårsaften og der fik vi drukket 4 flasker af denne fantastiske boblevand..

Anyway.. der kommer nok nogle gode billeder på søndag af den sammensatte menu... Og så når vi kommer ind i næste uge vil jeg fortælle lidt mere om mit markedføringsprojekt...
Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: