søndag den 2. marts 2014

Opskrifter og ord

Jeg har været lidt sløset med min blog det sidste års tid... hvilket har resulteret i at der er kommet en del indlæg med opskrifter som ikke er blevet sat i opskiftsmappen. Det er jeg nu begyndt at rette op på (selv om det går lidt langsomt). Så i den kommende tid kan du forvente at der kommer en del flere opskrifter i mappen også selv om der ikke nødvendigvis kommer nye indlæg (selv om jeg da regner med at blogge forsat)

Jeg har derudover været til svigerfars fødselsdag i weekenden. Han er ved at være en ældre herre, men der er sådan med fædre, at de er UMULIGE at finde på fødselsdagsgaver til.. heldigvis er jeg nu den seje svigersøn, der altid har den perfekte gave til ham... En lagkage :)

Dette års udgave blev til en 4 lags en af slagsen. En sprød og 3 almindelige. Dertil kom der to lag hindbær/makron skum og et lag rutebilsskum. Den blev selvfølgelig fantastisk som sædvanlig, men det blev dog kommenteret at den er prøvet før. Derfor har jeg nu taget konsekvensen og lavet en lagkagesektion i opskriftemappen :)

Anyway.. Tilbage til den anden del af overskriften. Som jeg vist tidligere har nævnt, så har jeg fundet inspirationen til at skrive på Beskytter 2 og i den anledning har jeg fundet er par sjove billeder på nettet, der handler om det at skrive, ord og grammatik :) Alle sammen på engelsk men stadig sjove :)

Fundet på Imgur
Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: