onsdag den 5. marts 2014

Næste Netværk med Mad er planlagt

Tingene har været lidt hektiske det sidste stykke tid. Jeg er nu på arbejde fra mandag til fredag med 32 timer om ugen og jeg kan ikke lige forstå hvordan i alverden jeg fik tiden til at gå før jeg fik arbejde :)

Ayway... Nu er der ved at være ro på igen. Jeg møder ikke så mange nye ansigter hver dag og jeg har fundet en rutine på hjemmefronten også, så alt i alt glider tingene. Det betyder jo også andre ting som f.eks. Netværk med Mad kan vende tilbage. I dag var jeg lige på udkig i Bilka, hvor jeg fandt 4,5 kg. kamsteg uden ben og svær til et par hundrede og treds kroner. Det betyder at til næste netværk med mad står menuen på tex mex :) Taco al pastor, der er mexicanernes svar på en kebab. For dem der ikke ved hvad det er, kan jeg fortælle det er ananasmarineret svinekam.

Og fordi jeg nu har planer om at købe 4 kg. svinekam bliver Taco al Pastor kombineret med carnita taco, der betyder "lille kød". Her i huset bliver det kaldt "Cola gris" for det er bogstavelig talt svinekød kogt i cola til det trevler og får samme konsistens som pulled pork :)

Dertil kommer "the usual" - Hjemmelavede tortillas (suppleret med købte og tacoskaller alt efter hvor mange der kommer), guacamole og salat, salsa og hvad jeg ellers finder på.

Reglerne for netværk med mad finder du lige HER men i hovedtræk så koster det 30 kr. pr. snude som bidrag til maden. Derudover forventer vi at gæsterne selv medbringer drikkevarer. Det er en fredag aften så øl og rødvin er set på bordene før. Det holdes om fredagen fordi der denne dag kommer disney sjov. Så kan ungerne underholdes med det mens de voksne hyggesnakker.

For at tilmelde dig skal du lige forbi facebook siden 

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: