søndag den 1. januar 2012

Godt nytår

Så skriver vi officielt 2012...

Aztekerne mener jo at det bliver året hvor jorden går under så alt logik bør jo tale for at vi fråder løs i smør, fløde og alt andet som vi i virkeligheden burde holde os fra... MEN det er jo ikke første gang (og sikkert heller ikke sidste gang) at jorden er spået til at gå under, så måske skulle vi alligevel forsøge at bruge nytåret til at ændre et par vaner som vi ikke er så tilfreds med...

Personligt vil jeg ikke bruge ordet nytårsforsæt, da jeg hører alt for mange af dem gå i vasken... Jeg har i stedet for besluttet mig for at kalde min liste for en to-do-liste... Indtil videre ser min to-do liste for 2012 ud som følgende:

1. Fiks køkkenbord (ny bordplade med liste og evt. armatur)
2. Fiks loft i badeværelset (skal sandsynligvis males om)
3. Nyt gulv i køkken og entre... Ender nok med at det gamle skal slibes ned (OK 08-01-12)

4. Reducer colaforbrug (Har lavet et opsparingsglas hvori jeg ligger de penge jeg ellers ville have brugt på cola... Hvad jeg vil bruge formuen til ved jeg endnu ikke... måske en rejse for hele familien til Cuba :))
5. Vær mere fysisk aktiv... Som fysioterapeut vil denne ALDRIG blive godkendt som målsætning for træning så derfor: Vær aktiv mindst 1 time dagligt. f.eks. på cykel, wii, gåture, løb eller lignende)
6. Ryd op i roddet. Dvs. gennemgå skabe og smid de ting til genbrug der ikke har været i brug i lang tid.
7. (Tilføjet 7. jan 2012) Deltag i en ny aktivitet som jeg ALDRIG har prøvet før

Den kvikke observatør bemærker, at der ikke står noget omkring Beskytter eller Beskytter 2 på min to-do liste, men det skyldes, at mit skriveri er mit frirum og ikke underlagt deadlines.. hverken egne eller jordens undergang ;) Can't rush genious :D


 Velkommen i 2012!

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: