lørdag den 14. januar 2012

How to: Barbere en ged (Pecha Kucha del 2)

I går fremlagde jeg min Pecha Kucha.

Det gik præcist så godt som jeg havde håbet, hvilket jo er det vigtigste når man er i mål men det skal da ikke være en hemmelighed at jeg forbandede min kreativitet langt væk i går aftes da jeg på 10. time stadig ikke havde fået brikkerne til at falde på plads :D


 Først skulle jeg have lavet en plan... Det skete i min lille notesbog med tern hvor jeg begyndte med Pecha Kucha og så udviklede ideen sig derfra... I alt brugte jeg 157 bogstaver. Der er skrevet med Times New Roman str. 128 (præcis 3 cm høj på print).. De blev klippet ud hvorefter de blev limet på et stykke karton (klippet ud til 4x4 cm) og til sidst blev der sat et stykke magnettape på bagsiden (ja ... man kan faktisk købe en rulle med magnetisk tape;) Dette var projektet til onsdag (brugte hele dagen da jeg først var kommet til at lave bogstaverne for store ;))

I går torsdag var min store dag på scenen :) Møbler blev flyttet, lyssettingen blev lige præcis (næsten) som den skulle være og så havde jeg min storyline nederst til venstre. Tidspunktet indikerer hvornår jeg skal være færdige med at lægge de forskellige ord på og nederst til højre ses det i papirvariant... Jeg prøve at sætte dem op og tage dem ned (havde planlagt at vende filmen om og afspille den bagvendt) men de brikker ville bare ikke som mig :S ... Det tog 27 forsøg og en chokoladekage før jeg fik et jeg var tilfreds med. Problemet opstod jo hvis jeg tabte en brik eller to. Så skulle jeg tage alle brikkerne ned (i omvendt rækkefølge så de var klar til at sætte op) og starte forfra...

Jeg ville have lagt denne video på nettet i går lige efter jeg havde fremlagt, men så fandt jeg ud af at vores vejleder filmede sceancen. Så tænkte jeg: Fedt.. så får jeg bare et kopi og lægger den på nettet... men så viste det sig at man ikke kunne se ordene på tavlen og så måtte jeg tænke kreativt. :)
Det endte med en picture in picture hvor den store video er tavlen og den lille video er min der snakker (og så med lyden fra det lille billede)
Jeg synes selv det er meget kreativt, men hvad synes du?

I dag har jeg været i kælderen.. vi har fået nyt (og større) kælderrum, så jeg har brugt formiddagen på at flytte tingene fra det gamle rum til det nye, samt rydde lidt ud i lejligheden (som f.eks. julepynt)
Christian W. Jensen

2 kommentarer:

Claus K. sagde ...

He he... Meget kreativt, men jeg vil jo heller ikke forvente andet fra dig. Godt trick til sidst, at bestikke dem med kage.. :p

Unknown sagde ...

Det er da mega gennemført og i lige i tidens ånd med word feud!