fredag den 6. maj 2011

Flyttedag

Jeg har måtte erkende at en blog hos one.com ikke er nær så fleksibel som en hos blogspot.

Derfor har jeg valgt at flytte min blog hertil fra www.christianwjensen.dk. For selv om det er sejt at have sit eget domæne, men det er lidt ensomt, da der ikke var de store muligheder for blogrolls eller nogle af alle de andre seje funktioner her er...Jeg har stadig ikke lagt mig helt fast på designet og jeg mangler også et par billeder hist og her, men jeg er af den utålmodige type, så derfor har jeg allerede taget bloggen i brug.

Apropos utålmodig så er gået snart fire uger, og jeg har stadig ikke hørt fra noget fra de resterende forlag. Jeg ved godt at de har skrevet at der vil gå mellem 5-12 uger (varierer lidt fra forlag til forlag) men det er altså stadig lang tid, at skulle vente.
Christian

Ingen kommentarer: