fredag den 13. maj 2011

Fem i en

Så er der gået 5 uger siden jeg sendte mit manuskript til forlag og nu har jeg fået svar fra endnu et af dem.

Rosinante & Co skriver følgende:


11. maj 2011
Kære Christian W. Jensen

På vegne af redaktionen må vi desværre takke nej til at udgive dit manuskript BESKYTTER, da det ikke passer ind i vores udgivelsesprogram, som det tegner sig for de kommende år.

Forlagene Forum, Høst & Søn, Pretty Ink, Rosinante og Samleren holder fælles redaktionsmøder - Dette svar gælder alle fem forlag.

Da vi får mange manuskripter og ideer til udgivelser tilsendt, er det ikke muligt for os i hvert tilfælde at kvittere med et mere uddybende svar eller kommentar til manuskriptet.

Med venlig hilsen


[Underskrift fra medarbejder her]
[Navn på medarbejder her]
Rosinante&CoDette er et standardsvar som du nok allerede havde gættet, men så igen har det vel egentlig aldrig været min forventning af blive udgivet på forlag ( I hvert fald ikke med det første manuskript, men når jeg kontakter dem med det næste og jeg viser dem salgstallene for BESKYTTER, så kommer de jo til at stå i kø for at udgive den ;) )

Men indtil da, må jeg leve med fem-i-en afslag ;)


Anyway... Har i dag fået en ganske brilliant ide til et Giveaway her på bloggen, men det kommer der mere om i den nærmeste fremtid ;) Der er stadig lige et par ting der skal gennemtænkes først, da det så vidt jeg ved aldrig et blevet udlovet i en giveaway før....


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: