mandag den 24. november 2014

Level 1

Søndag aften.

Det er ca. 36 timer siden vi flyttede. Aktionen startede i går formiddags kl. 9.30, hvor gode venner ankom med godt humør, to biler og en trailer. Regler er (så vidt jeg ved), at man sørger for morgenmad til flyttefolkene, så jeg havde været i bilka efter franskbrød og pålægschokolade (Der SKAL være pålægschokolade, når man flytter)... omkring 10.40 rullede vi afsted med de første kasser. Jeg blev i lejligheden og flyttede kasser ned i stueetagen. Sønnen tog med over i den nye lejlighed og dirigerede slagets gang herovre.

Fra vi gik i gang til jeg låste døren i den gamle lejlighed var der gået to en halv time. Jeg ved ikke om det er en eller anden slags rekord, men det føles da helt sikkert sådan for mig. Lige som man gør i TV-køkkenet så havde jeg forberedt mig hjemmefra. Fredag aften lavede jeg spaghetti bolognese af 2 kg. oksekød, 4 pakker bacon, 5 løg, 6-7 fed hvidløg, 4 dåser hakkede tomater så det endte med at blive en pæn stor portion. Planen var også at der skulle være nok til flytteholdet plus rester til sønnen og mig både lørdag aften, søndag middag og søndag aften. (og jeg kan godt afsløre af planen holdt :))

Siden i går er vi gået i gang med at pakke ud... pt. har vi 7 flyttekasser tilbage (ud af ca. 20-25 stykker) og de står alle sammen med en enkelt undtagelse på mit værelse... Sønnens værelse var det første vi fik pakket ud... Det gjorde vi allerede i går og i dag har jeg så sat en loftlampe og en sengelampe op derinde... Stuen er også næsten pakket ud.. Her står der en masse paprester som jeg skal have smidt ud men det må vente til i morgen, når jeg får sonderet nærområdet og finder storskrald og andre affaldscontainere. Derudover mangler vi bare at få en en lampe sat op og få sat en lampeskærm på lampen over spisebordet og så selvfølgelig få sat noget pynt på væggene, men de er her allerede.

Soveværelset er som sagt der hvor alle flyttekasserne står. Jeg har sat en reol sammen derinde hvor jeg har sat alle mine bøger på, men jeg mangler stadig at sætte mit skrivebord på væggen sammen med opslagstavle og whiteboard.. Når jeg kommer dertil så tror jeg næsten det begynder at ligne et hjem...

Anyway... Dagens overskrift: Level 1... Den kommer sig af, at sønnen og jeg selvfølgelig har snakket en del om flytningen her den sidste uges tid. Han er lige som mig og kan godt lide at vide hvad der er i vente så når han ikke selv er med i den store planlægning er han forståeligt nok en smule utryg ved situationen... Så fredag aften da vi snakkede om flytningen fik jeg den geniale ide (synes jeg selv) at sammenligne vores situation med Minecraft. Det er en af de ting han spiller meget så det er let for ham, at forholde sig til. Så som jeg sagde til ham så er vi nu startet et "nyt gem" og er startet på level 1. Hvilket betyder at ligesom i Minecraft så skal man arbejde lidt for at få guld og diamantrustninger (nu snakker jeg metaforer og har ingen intentioner om at købe rustninger af ædelmetal eller diamanter) :) Men konceptet er det samme. Nogle af de ting vi har nu er hovsaløsninger og så er der nogle ting vi gerne vil have opgraderet. F.eks. er der et badeforhæng, som den tidligere beboer har efterladt. Fin stand, men gardinstangen den hænger i, vil jeg gerne have skiftet ud med en der går på tværs, så jeg også kan bruge den til tørrestang. Så er fjernsynet. Vi har lånt en af mine forældre og har en hos min bror som vi kan låne (større end den vi har lånt af mine forældre), men vi har nu alligevel et tv med USB-indgang på ønskelisten så vi kan bruge Cromecast...

Anyway.. har du læst hel hertil så fortjener du næsten et par billeder
Vores nye nøgletavle. Lavet af lego. Jeg fik ideen på nette for længe siden og har længe tænkt på at lave sådan en. Vi har med vilje lavet den større end det var nødvendigt for det kan godt være at vaskenøglen kommer på sin egen legoklods med tiden :)

Mit værelse. Ja... Kaos kommer altid før orden :)


Panoramabillede af stuen (Det er sådan boligsælgerne gør det tror jeg). Hele det bjerg af pap du kan se ved siden af stuen er nu pakket pænt sammen og i stedet for den og sofaen står nu vores nye fine spisebord.

Anyway... Sengetid herfra... Skal lidt tidligere op i morgen end normalt for vi ved ikke helt hvor lang tid det tager at gå i skole herfra :)
Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: