torsdag den 12. juli 2012

Partypølsens berettigelse

For nogen tid siden lavede jeg spiralhotdogs for første gang. Men der havde jeg brugt langelænders grillpølser hvilke viste sig at være alt for store... Derfor havde jeg overvejet om man måske kunne partypølser i stedet for. Problemet med partypølser som de fleste nok ved er, at de ikke rigtig smager af noget. Til dette formål har jeg hørt at man kan marinere pølser så jeg har været på nettet og finde en opskrift på sådan en. Mit første forsøg blev den her.

Og jeg skal være helt ærlig. Så var de faktisk rigtig gode... som overskriften lyder og som Karen skrev på facebook tidligere... Marinader er da helt sikkert partypølsens berettigelse. Jeg tror muligvis jeg skal prøve med lidt chili måske sød chilisauce, men heldigvis er der en lang sommer foran os så mon ikke der kommer en version 3 af spiralpølserne


Du kan finde teknikken til at skære spirallen her, men det skal siges at det helt sikkert er lettere med partypølser end grillpølser fra Langelænder.

Marinerede partypølser (som jeg lavede dem)

  • 6 partypølser
  • 2 spsk rapsolie
  • 2 spsk ketchup
  • 2 tsk dijonsennep
  • ½ tsk. worchestershiresauce
  • salt og peber 
Fremgangsmåde:
Marinaden blandes (hos mig i en pose så der er mindre opvask) pølserne tilsættes og det smides i køleskabet i 3-4 timer.

Velbekomme... Og jeg håber det her har givet dig mod på at give partypølsen  endnu en chance. Jeg er sikker på den savner dig :)


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: