søndag den 22. juli 2012

Min fødselsdag 2012

Dette bliver bare lige et kort indlæg for jeg har brugt min aften på at skrive kommentarer til de fødselsdagshilsner jeg har fået på facebook... Ikke en praksis der er mange år gammel for mit vedkomende, men jeg bemærkede en af mine klassekammerater (selvfølgelig en Nordmand(inde) for de er et meget venligt folkefærd) gjorde det og det slog mig egentlig som en god praksis at adoptere så det er hermed gjort.. Jeg tænker, at hvis de har taget sig tid til at skrive en hilsen så er det vel kun høfligt at skrive en hilsen tilbage.. men det skal da ikke være nogen hemmelighed at det har givet mig en større værdsættelse af dem der finder på noget andet end "tillykke med dagen" :)

Anyway... Vi fejrede min fødselsdag i går med vækning i campingvognen med fødselsdagsang og flag.. og GAVER selvfølgelig... Min kæreste har været på nettet hvor hun har fundet bl.a. denne geniale T-shirt --->

Den er givevis sjovere hvis man kender Tv-serien Castle med Nathan Fillion men ikke desto mindre et godt alternativ til min anden Castle T-shirt hvor der står "Don't ruin my story with your logic" :D... Derudover fik jeg også en anden T-shirt og en hættetrøje...

Efter gaveregnen stod den på morgenmad.. Rundstykker i dagens anledning med røræg og bacon (tilberedt på grill selvfølgelig takket være denne)


Efter morgenmaden stod den på kagebagning... Men for en gangs skyld var det ikke mig der bagte... Jeg er nemlig af den opfattelse at en fødselsdagskagemand skal være vandbakkelse... og jeg ved godt der er mange derude der er af den misforståelse, at det skal være brunsviger... og til det kan jeg kun sige... Det må i gerne mene.. jeg kan ikke tvinge jer til at have ret :D

Jeg smed billedet på facebook i går og spurgte om den lignde mere mig eller Master Yoda og der var delte meninger.. Nogle mente den lignede mig (hvis jeg altså var en ork).. mens andre forslag var The Thing fra Fantastic 4 eller Peter Plys, der var blevet kørt over af en damptrommel... Men den smagte godt... Dog lidt glasurløs, men vi er på camping så tingene er lidt mere primitivt end det ville have været derhjemme.. Og ingen kommentarer omkring hvorfor min "six-pack" er lavet med skumfiduser!!!!

Efter vi havde spist kagemand (til middagsmad :D) skulle vi på udflugt..

Vi hoppede i Pandamobilen og tog en tur til Labyrinthia, hvilket er det sejeste jeg har lavet på min fødselsdag i meget lang tid.. Det ligger syd for Silkeborg, sådan ca. 40 km. fra vores campingplads og det er meget som navnet antyder.. en labyrint-forlystelse... Jeg tror det oprindeligt var en gård, hvor der er blevet bygget labyrinter i "baghaven"... Sønnen var meget stor fan af deres vandlabyrint... Selve væggene var store rosenbuske og rundt i labyrinten var der så 12 vandporte.. der var computerstyret til at åbne for vandet på forskellige tidspunkter... eller når nogen downloadede deres app til at styre vandet... Derefter tog vi turen i deres mainattraction.. deres 3D-labyrint... samlede gangareal stod til at være 1300 meter og korteste rute igennem var vist omkring 800 meter... men vi brugte omkring 45 minutter på at finde vej rundt.. Det kan varmt anbefales...

Billedet her er fra min mobi eftersom jeg havde glemt at tage mit memorykort med til kameraet :( men det giver en ide om hvordan labyrinten er bygget op... De skulle lave den om en gang i mellem så bare fordi du har klaret den en gang betyder det ikke nødvendigvis at du ikke kan udfordres igen...

Da vi havde tumlet rundt udenfor gik vi videre til deres indendøre aktiviteter.. Det var en gammel stald der var indrettet med en masse borde hvoraf man på ca. halvdelen kunne spise og på den anden halvdel var der sat forskellige puzzles op så der var noget for enhver smag...

Og fordi det var min fødselsdag fik jeg lov at købe en ting med fra deres souveniershop...

Dinner Mission er et selskabsspil, hvor gæsterne trækker en eller flere "missioner" inden de sætter sig til bords.. Det går så ud på at løse deres mission under middagen.. Det kan f.eks. være at få en af de andre gæster til at nævne et navn eller fjerne salten fra bordet så værten bliver nød til at hente nyt fra køkkenet... Man må selvfølgelig ikke røbe sin mission under middagen... og hvis man regner ud hvad en af de andre deltagers mission er må man heller ikke røbe den.. men man må førsøge at forhindre dem i at fuldføre den... efter der er sagt velbekomme bliver vinderen så trukket som den der har fuldført flest missioner.. eller den der har udført dem på den mest kreative måde...

Jeg forudser at dette bliver gennemtestet til fremtidige Netværk Med Madaftenener... og måske bliver der også tilføjet ekstra "missioner" der er mere netværksrelaterede :D

Aftensmaden stod på Restaurant Bones i Silkeborg, hvor vi gik meget mætte fra omkring syvtiden hvorefter vi tog hjem på campingpladsen for at slappe af... Deres service var rigtig god, Som de plejer spurgte servitricen om vi ønskede flere kartofler og/eller sauce og det takkede jeg selvfølgelig ja til.. Hun kom kort efter med saucen, men der gik godt nok en rum tid inden hun kom med kartoflerne... Det kunne jeg selvfølgelig have kommenteret over... men som T-shirten lyder:

I'm a wiseass... Not a Jackass...


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: