fredag den 13. april 2012

Jeg elsker ord ....

Men hvis jeg nogensinde ser ordene MTV-rapport og/eller kritisk læsning så er det for tidligt!!!

Med de ord kan jeg meddele, at jeg nu har afleveret min MTVrapport på godt 22000 tegn i 3 eksemplarer. Et elektronisk og to i papirform.Skulle der sidde en enkelt derude der overvejer hvorfor en fysioterapeut skriver om MTV så kan jeg fortælle at det IKKE har noget med musik at gøre. Det står for Medicinsk TeknologiVurdering og mit rapport gik ud på at vurdere om balancetræning kan bruges som faldforebyggelse hos ældre.
Men nu er der 14 dage til vi får at vide hvordan det gik, men jeg er nu egentlig meget godt tilfreds med resultatet.

Men nu har jeg modulferie i næste uge, hvor jeg har tænkt mig at lave alle de overspringshandlinger som jeg har overvejet de sidste par dage. :)

God fredag d. 13. til jer alle og god weekend

Christian W. Jensen
Send en kommentar