lørdag den 11. april 2020

I dag er det Philips fødselsdag!

Philip? Hvem f..... er Philip spørger du nok? Han er nævnt kort i sidste indlæg sammen med mine køkkenasistenter. Philip er den nye hankat som vi overtog efter nogle bekendte... Jeg kunne næsten fristes til at kalde ham en Phili-hankat, men det er kun fordi jeg er far og synes det lyder sjovt :)

Jeg har været hjemme i to en halv uge nu og Tasja og ungerne har været hjemme et par uger mere end det. Jeg siger ikke at det er grunden til dagens fødselsdagsfest. Jeg kan huske da sønnen og jeg boede i Aalborg. Der holdt vi fødselsdagsfest for tøjbamser og endda et hundebryllup, så en fødselsdag for en kat er faktisk et skridt op på normal-skalaen, hvis der da findes sådan en de her dage :)

Vi har samlet lidt til bunke de sidste par dage, så dagens katteplatte bestod af et udvalg af køkkenets fineste.

Leverpostej, tun i vand, pølserester, fiskefilet, en rest mørbrad, ostehaps, baconchips og osterejer. De sidste to er klart Melles favorit. Sammen med Sour Cream & Onion chips.Fødselaren i midten, Melle til venstre og Maui til højre. Ja det kan godt være det ser ud til at Maui er lidt tilbageholdende, men tag ikke fejl. Det var ham der var last cat eating. Philip var først mæt. Så gik Melle lige en runde og tog de chips der var tilbage og Maui tog sig god tid.Philip der slænger sig. Du kan godt spørge hvilken race han er, men det kan jeg ikke svare på.. Jeg tror nok der er lidt Norsk skovkat i ham, men det eneste jeg kan sige er, at han en 12-årig kugle af fluff, der godt kan lide at kæle.


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: