onsdag den 8. april 2020

Coronakarantæne del 2.

Så er de blevet onsdag og vi er ved at komme dertil hvor vi kan erklære vores køkken for næsten færdig.

 Køleskabet er endelig kommet på plads og jeg kan med hånden på hjertet sige at jeg kun, 2-3 gange, er kommet til at dreje til den forkerte side når jeg er kommet fra stuen for at sætte noget derind :). Oprindeligt ville vi have haft køleskabet helt op til væggen, men der var 6 cm spildplads i den oprindelige opstilling og efter et forgæves forsøg på at få køleskabet derind måtte vi erkende, at det ikke helt kunne lade sig gøre på grund af skævt gulv og en stikkontakt.

Men nu står det som det skal. Vi skal lige have sat stikdåsen på væggen ved siden af køleskabet, så de ledninger ikke tager så meget bordplads

Her stod der et åben højskab og et køleskab før.

Det er blevet erstattet af undeskabene fra det hjørne hvor køleskabet nu står ude til siderne og så har vi skåret et par af hylderne fra det åbne højskab til så det kunne være i midten.

Den træfarvede bordplade startede som bardisk i min flytbar dengang jeg boede i Randers tror jeg.. Da vi flyttede til Svenstrup kom den til at fungere som skrivebord under trappen og siden jeg ikke er typen der smider noget væk så har den stået i stalden siden vi flyttede i sommers.

Den kunne NÆSTEN nå hele vejen over, så i omkring en dag have vi et hul for enden af bordpladen, indtil vi kom i tanke om at vi gerne ville beholde den sorte stenbordplade (den der stor under plastikkassen med sous viden) så Vupti. så var der bordplade på det hele :)Endelig har vi også fået en stænkplade også. Tasja fandt den på Wall-art.dk hvor den kunne købes i forskellige størrelser. Vores er 60x40 cm.

Den er fastgjort med 4 skruer, der skulle sættes meget præcis. Meget sjældent har jeg været så nervøs for at sætte skruer i væggen. Jeg kan i øvrigt ikke være den eneste der hader at skulle sætte skruer i vægge som man ikke kender konstruktionen?

Pladen sidder ca. 2-3 cm fra væggen, hvilket jeg er lidt spændt på hvordan det kommer til at fungere. Vi har sat den højt nok til at vi kan komme til med en klud under, men jeg håber ikke det bliver nødvendigt.


Her er i øvrigt lige et lille billede af en af mine køkkenassistenter. Han hedder Maui og flyttede ind hos i efteråret som en killing og har sidenhen udviklet sig til en fremragende køkkenassistent. Han er dog ikke så god til snitte grøntsager f.eks. MEN hvad han mangler i knivevner, opvejer han som smagstester på kød og som støvsuger, hvis man skulle tabe noget på gulvet. 

Vores anden køkkenassistent hedder Melle. Det er Tasjas kat fra dengang de boede i Randers. Melle er ikke superfan af Maui (endnu) for Maui er stadig så meget killing at han gerne vil lege og det har Melle i lang tid været for gammel til. 

Det skal dog siges til Melles forsvar, at hun er blevet "mere kat" efter Maui er flyttet ind. Forstået på den måde at hun er blevet mere social og kælen og vi har faktisk set hende lege med Maui et par gange udenfor.

Sidste skud på kattestammen er Phillip. En rød/orange 12-årig hankat som nogle bekendte skulle af med. Det kunne Tasjas store kattehjerte ikke håndtere, så en dag jeg var på arbejde fik jeg et opkald om jeg ville være ked af det hvis hun sagde ja til at tage den ind. 

Derfor har vi nu 3 katte, men vi har pladsen og det er sgu hyggeligt at putte med en kat.


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: