onsdag den 30. marts 2011

Status

Status lige nu:

Dage tilbage: 2
Total længde 492 sider
korrektur: Mangler 48 sider
Godkendelse: Mangler 56 sider
Forlag der udgiver danske spændingsromaner: Jeg har snusset lidt til forskellige forlags hjemmesider. Fandt på www.forfattertips.com en liste over danske forlag og selv om den måske ikke er en komplet liste over alle forlag så fandt jeg et par stykker som jeg vil tage kontakt til når jeg er er færdig med skriveriet.
De forlag jeg har set på er følgende: Forlaget Facet, Forlaget Punktum (Valgt fordi de skriver at de lægger vægt på solid underholdning til et bredt publikum), Forlaget Freja (Valgt fordi de skriver udgiver primært krimi og spændingsromaner), EC- Edition (valgt fordi de modtager manuskript i elektronisk format så det koster ikke ekstra at sende til dem) Forlaget Gyldendal (Valgt fordi jeg engang for mange mange år siden 1998 sendte mit første manuskript til dem og jeg er nysgerrig efter at se om deres afslag har ændret sig på 13 år :D)

Christian

Ingen kommentarer: