søndag den 6. marts 2011

Coverversioner

Denne blog var oprindelig tiltænkt at skrive lidt om mine tanker omkring det at skrive og i særdeleshed om mit første romanmanuskript: Beskytter.
Så jeg tror jeg vil afslutte denne uge med at fortælle lidt om handlingen. Men i stedet for at skrive et resumé af historien lader jeg som om du står i boghandlen med min bog i hånden.. Jeg har lavet et par udkast til coverteksten.

Version 1
Angela Hayes vender hjem til sin fødeby for at deltage i sin faders bisættelse. I lufthavnen bliver hun kontaktet af en fremmed kvinde der fortæller at hans død ikke var et uheld, men et forsøg på at bevare en hemmelighed.


I sin søgen efter sandheden møder Angela radioværten Roy Hawkins. Første gang de mødes redder han hendes liv og hun indser at han vil blive en vigtig allieret i sin søgen efter sandheden.


Version 2:
Radioværten Roy Hawkins har brugt det sidste år på at isolere sig fra omverdenen efter hans forlovede gik fra ham.


Da han en sen aften da han på vej hjem fra arbejde forhindrer et røveri, er han uvidende om hvilke konsekvenser det skal få for hans fremtid.

Et par dage efter bliver han kontaktet af en gruppe mennesker, der fortæller ham at kvinden han reddede stadig er i fare og at de har brug for hans hjælp til at holde hende i live.
De har brug for at han bliver hendes Beskytter...


Nu kommer spørgsmålet: Lyder det som en bog du gider at læse?:)


Christian

Ingen kommentarer: